Reg-enor vélemények, tapasztalatok?
Ahogy látom sok ember írt igen buta "kommentet" ha pénzkidobásnak gondolja akkor ezt gondolja ha szülei elkezdték, elkezdték. Valakinek beválik valakinek nem. Egyesek nagyon obszcén módon fogalmazták meg hogy pénzkidobás vagy épp azt hogy nem az.
Szerintem mérföldekkel szebben is lehetett volna...
24
Ha ez nekem szólt, én nemmondtam olyat hogy ezek a szerek fogyasztanak. Pontosan tudom hogy nem ezek miatt veszítenek súlyt az emberek hanem mert diétáznak és megfelelően mozognak. Én is ennek a "híve" vagyok. Csak azt mondtam hogy szebben is lehet véleményt megfogalmazni. Azért mert névtelenül irogatnak itt emberek véleményt, azt meglehet fogalmazni emberségesen. Semmiképp nemúgy ahogy azt te tetted. Ellenkező esetben ha ez nem nekem szólt, hanem a kérdezőnek..akkor is elgondolkodhatnál. Ha az utcán előtted állna egy ember akkor is így fogalmaznál? Bár lehet hogy akkor kicsivel kevesebb foggal büszkélkedhetnél.
Csak mondom 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!