Elipszis tréner használata hatásos? Vélemények, tapasztalatok?
8-10 kilót szeretnék leadni. 170 cm vagyok.
Persze mellette odafigyelek az étkezésre is.
Naponta mennyi ideig és milyen fokozaton érdemes használni?
A semminél jobb az igaz. Egyébként az a baj vele hogy egyszerűen nincs jól kitalálva ez a szerkezet mert se zsírégetéshez se erősítéshez nem optimális.
Egy sima szobabicajjal sokkal hatékonyabban tudtam zsírt égetni mint az elipszissel. A bicajnál az a trükk hogy reggel kaja előtt kell tekerni kényelmes tempóban 40-60 percet megállás nélkül úgy hogy a pulzus szám 130 alatt maradjon.
Én csak akkor használom, ha későn érek haza és már nem tudok kimenni futni vagy ha nagyon extrém az időjárás (felhőszakadás, zivatar).
Én csak szinten tartáshoz használom, egy ideje a szervezetem nagyon igényli a mozgást. 110 kg-ról fogytam le 82 kg-ra (182 cm vagyok) csak futással és elliptikus trénerrel. Na meg persze odafigyeltem, hogy mit eszek. Most már mindent eszek, de ésszel és érdekes, nem jönnek vissza a kilók.
Én szeretem, mert kíméli a térdemet és nagyon is meg tud izzasztani. Kb. 40-45 percet szoktam használni, váltott fokozatban. Próbálom szimulálni a futásnál található terepviszonyokat (nem alföldi vagyok :D ). Folyamatosan könnyítem, illetve nehezítem, én programot is tudok írni. Pörgős zenét hallgatok, ez jól motivál arra, hogy gyorsan hajtsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!