Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reg-enor vélemények, tapasztal...

Reg-enor vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 09:55
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
82%
Én kb 4 hónapig használtam és tartottam be a diétát. Ami alatt lefogytam 14 kg-ot . De senkinek nem ajánlom! Az eredménye az lett hogy kihullott a fele hajam! Kaptam egy pajzsmirigy gyulladást, egy epeköveséget! A májam majd a duplájára nött! És egy baloldali petefészek cisztát! Amióta abba hagytam a rengeteg kezelésen vagyok túl hogy helyrehozzuk amit a regenor elrontott .eltelt kb egy év hogy nem szedem a sulyom vissza állt az eredetibe.És örülhetek hogy nem volt szükség mütétre! Ja minden tünetem ami kialakult a regenor elött nem volt . Mert voltam előtte teljes körű kivizsgáláson!Hogy egészségileg bírom e a diétát!Még csak homok sem volt az epében. Ma meg megszámlálhatatlan kövekről van leletem.
2018. febr. 25. 13:52
 12/25 anonim válasza:
89%

Bár a kérdés nem a napokban került fel, egy ismerősöm a napokban kezdte használni. A névről már hallottam, de a rendszer miatt abszolút nem foglalkoztam vele. Ő mondta el , hogy miről szól. Szerintem butaság...

Életmódváltással, mozgással és egy kis odafigyeléssel sokkal hatásosabb és biztosabb fogyást lehet elérni. Nem lehet olajos magvakat enni? A telítetlen zsírsavak rendkívül fontosak a szervezetnek, diéta során pedig nélkülözhetetlen. Nem ehetsz gyümölcsöt , de fehérkenyeret , kolbászt , szalonnát kétpofára?! Napi 3x-i étkezés? Ez valami rossz vicc ? Persze, fogynak tőle ... de nem kifejezetten zsírból. Ergo ami lemegy, szépen vissza is jön . SOSEM fogynék mlm rendszerű "csodaszerrel". Valamilyen hatásfoka ugyan mindnek van, de nem a saját érdeme.. Pènzlehúzás, hitegetés.

2018. márc. 21. 14:38
 13/25 anonim válasza:
84%
Nem értem miért mindenki az MLM rendszert szidja amikor itt a termékről van szó. Én csak arról tudok nyilatkozni amit láttam egy ismerősömnél. Semmit se használt neki.
2018. ápr. 12. 03:44
 14/25 anonim válasza:
41%
Hát én most kezdem ezt a fajta diétát, bár a hozzászólásokat olvasva lehet nem kellett volna rendelnem. Viszont én már sok diétát próbáltam, egy évig jártam terembe edzeni, zöldségeken meg csirkemellen éltem. Semmi édesség, semmi kenyér és bem fogytam semmit. Hátha ez segít rajtam akkor tuti jó. Majd kiderül...
2018. ápr. 17. 19:18
 15/25 anonim válasza:
6%
Ki akartam én is próbálni ,de lebeszélt róla az egyik ismerősöm kicsit tönkre tette a veséjét😖 De viszont másoktól meg sok pozitívumot hallottam róla,fogynak tőle,méregteleníti a szervezetet..stb Az viszont jó h nem lehet tejtermékeket és cukros cuccokat fogyasztani .. mert ez a 2 termék okozza a legtöbb daganatos betegséget sajnos !
2018. ápr. 27. 09:20
 16/25 anonim válasza:
32%
Annak szól, aki azt mondja, hogy a táplálkozástól le lehet fogyni. Ez az ember azonban azt nem tudja, hogy pajszsmirigy alulműködéssel, bármilyen táplálkozást is folytatsz,nem tudsz fogyni. Én sem hittem ezeket, míg fiatal voltam, és semmi bajom nem volt, osztottam az észt, mint ez a testépítő, vagy ki fentebb. Aztán jött a 40-es kor, és hozott pajzsmirigy alul működést, amivel bármennyit tornázok, 1200 kcal eszek, sok zöldség stb. minden, amit a mai egészséges étkezésnek betudnak, 100 könyvet kiolvasva,se fogyok semmit. Szóval, én úgy tudom (videókból, amit megnéztem), hogy ez először az alul működést teszik helyre, aztán jöhet a normális fogyókúra. Ez egyébként sok mindenben hasonlít a Paleo életmódhoz,arra is azt mondta az orvosom, hogy jó lesz a pajzsmirigyre....
2018. ápr. 30. 09:37
 17/25 anonim válasza:
43%
Ha bárkinek problémája lett a regenor-tól akkor átverkék. Rendeteg hamisítvány van forgalomban és csak az eredeti amit Dr. Szabó Szigfrid talált fel abban lehet bízni. Én iszom tavaj december óta, megszünt a refluxom, kissebb lett a májam (zsírmályam volt/van), már felére csökkentettük a vérnyomáscsökkentöm adagját, cukorgyógyszert nem kell szednem, folyamatosan csökkennek a rossz koleszterinek a szervezetemven. És még sorolhatnám. Szóval előbb mindenki nézze meg honnan rendel és bizonyosodjon meg arról, hogy az eredeti ternéket veszi.
2018. máj. 11. 07:15
 18/25 anonim válasza:
54%
Erről a cuccról nincs tapasztalatom, de zsírmájam van és kb 2 hónapja tolom a kúrát hogy az LDL koleszterint és triglicerid szintet lenyomjuk. Candida diétán vagyok, nagyon szigorú, nulla cukor, nulla kenyér (hagyományos), nulla sör, nulla tömény, nulla tejtermék. (azt lehetne de laktóz és tejfehérjés is vagyok) E mellett semmi savanyított étel és semmi élesztő. 2 hónap minusz 8 kiló 0 sporttal. (83 ról 75) Csodaszer nélkül. Aztán a tutit majd megmondja a labor.
2018. nov. 22. 03:22
 19/25 anonim válasza:
Ajándékba kaptam és azt kell mondjam sajnos. :( Kétszer is próbáltam kellő hígítással és nagyon csípte a számat, nyelőcsővem. Így nem folytattam a "kúrát" tovább, fogalmam sincs fogyaszt-e. Nem tudom esetleg rossz minőségűt kaptam - bár megnéztem a szavatossági ideje még nem járt le - vagy az én szervezetem túl érzékeny, de nekem szörnyű élmény volt.
2019. júl. 20. 04:03
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
Átverés, nincs benne semmi, ami fogyasztó hatású. Aki "ettől" fogyott le, az mind életmódot is váltott - tehát a szer nélkül is ugyanez lenne az eredmény. [link]
2020. jan. 22. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!