Hogyan tudom kiküszöbölni a jojózást?
10 kilót fogytam, majd 15-öt híztam, mert stresszes hónapjaim voltak és ilyenkor sokat eszek, illetve nem volt időm sportolni, rengeteg teendőm volt.
Nyilván az én hülyeségem, tudom is, csak valaki valamilyen javaslatot tudna erre mondani?
Esetleg teljes életmódváltást kellene csinálnom?
"Esetleg teljes életmódváltást kellene csinálnom?"
Igen. Nem fogyókúrázni kell, hanem végérvényesen változtatni a dolgokon.
Nem éhezni, és hirtelen fogyni, hanem az étrend megváltoztatásával, (nem drasztikus!) kalóriadeficittel inkább hosszabb idő alatt leadni a kilókat, aztán ha elérted az áhított súlyt, akkor se feladni, hanem súlytartásnak megfelelően étkezni.
Persze, hogy rendes életmódra kell váltanod, amiben nem eszed magad túl.
Ha tudsz fogyni, hogyan nem tudsz annyit enni, amennyit kell? OK, ez utóbbit tovább kell csinálni, de azért elég egyszerűnek tűnik rendes étrenden. Ne csak az evésben keresd az örömet és lazulást.
Mozogni mindig legyen időd, az is az egészséges élet része. Extrém eseteket kivéve mindig meg lehet oldani, ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!