Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kiküszöbölni a...

Hogyan tudom kiküszöbölni a jojózást?

Figyelt kérdés

10 kilót fogytam, majd 15-öt híztam, mert stresszes hónapjaim voltak és ilyenkor sokat eszek, illetve nem volt időm sportolni, rengeteg teendőm volt.

Nyilván az én hülyeségem, tudom is, csak valaki valamilyen javaslatot tudna erre mondani?

Esetleg teljes életmódváltást kellene csinálnom?

2018. febr. 13. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:

"Esetleg teljes életmódváltást kellene csinálnom?"

Igen. Nem fogyókúrázni kell, hanem végérvényesen változtatni a dolgokon.

Nem éhezni, és hirtelen fogyni, hanem az étrend megváltoztatásával, (nem drasztikus!) kalóriadeficittel inkább hosszabb idő alatt leadni a kilókat, aztán ha elérted az áhított súlyt, akkor se feladni, hanem súlytartásnak megfelelően étkezni.

2018. febr. 13. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy rendes életmódra kell váltanod, amiben nem eszed magad túl.

Ha tudsz fogyni, hogyan nem tudsz annyit enni, amennyit kell? OK, ez utóbbit tovább kell csinálni, de azért elég egyszerűnek tűnik rendes étrenden. Ne csak az evésben keresd az örömet és lazulást.

Mozogni mindig legyen időd, az is az egészséges élet része. Extrém eseteket kivéve mindig meg lehet oldani, ha akarod.

2018. febr. 13. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy a nem volt időm mozogni csak egy üres kifogás. Nyáron napi13 órákat dolgozom szabadnap nélkül kb 1 hónapig, és ősszel is. Utána visszaáll a 8 órás munkarend. Na szóval régen én is jöttem a nem volt időm kifogásokkal. De most annyira elhatároztam magam hogy mivel este 9 körül értem haza, tudtam hogy akkor mozogni nem bírok így reggel heti párszor rubint réka 20 perces videójára tornáztam. Tehát ennyi meló mellett is tudtam tornàzni csak azért mert akartam. Ha meg annyira stresszes időszakod volt akkor pont azért kellett volna tornáznod hiszen a sport stresszoldó. Ha kiborítanak a munkahelyemen akkor ha hazaérek már nyomom is a tornát 20 vagy 40 percet attól függően hogy mennyire vagyok idegbeteg. Szóval úgy tudod kiküszöbölni a jojót hogy egy mindig tartható életmódot választasz. Ahol nincs koplalás és lustaság. Nem zabálunk hanem normálisan táplálkozunk és nem tunyulunk a fotelben hanem sportolunk. Ha nincs 20 perced önmagadra akkor az régen rossz élet, változtass.
2018. febr. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!