Miért van 2 piros csik a hasamon?! Mitöl alakulhatott ki, illetve hogyan lehetne kiküszöbölni?
21 èves làny vagyok, 164 cm ès 50 kg.
Abszolut nincs rajtam egy deka hàj sem, söt a baràtaim szerint hiznom kellene... Mègis minden olyan tevèkenysèg utàn, amikor lesz egy kis "hurka" a hasamon (ülès,felülèsezès,hajolgatàs...), megjelenik kettö halvàny piros csik a hasamon egymàs alatt....ès nagyon idegesitö...az igaz, hogyha kiegyenesedek akkor 5-10 perc mulva nyoma sincs, de ha lehajolok 10 mp-re bekötni a cipöm, akkor rögtön megjelenik mindkettö. :D
Fogalmam sincs, hogy mièrt?!
2-3 èvvel ezelött is 50 kg körül voltam ugyanekkora magasàggal, ès soha nem jelentek meg ezek a vonalak...vagy minek is nevezzem... Nem fogytam, nem hiztam, nem nöttem, nem szültem, semmit nem csinàltam...mègis ott vannak...ötlet?! nektek is van? mivel lehetne eltüntetni öket? :/ Ja ès konditerembe is elkezdtem jàrni, egy kicsit formàsodni szeretnèk..ugyhogy semmi ötletem nincs..De remèlem ti okosabbak vagytok ès nektek van! :) Köszi elöre is!
Pontosan nekem is ilyen problémám van...
Már körbenéztem pár oldalon, de sehol sincs megoldás.
Valószínűleg érzékeny a bőrünk és azért. Ha pl borotválkozok, akkor utána 0.5-1 órán át tűzpiros az egész arcom...
Az utánam szólónak: meglehet, hogy érzékeny de én nem borotválom a hasam :D
De nekem régen nem volt..:/:[ Most meg van és idegesìt:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!