Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen dolgokat ehet az aki...

Milyen dolgokat ehet az aki diétázna de allergiás a tejre és a tojásra?

Figyelt kérdés
Magyarul könnyen beszerezhetô fehérjeforrás a fentieken kivül. Mielôtt még valaki a port ajánlja, olyat nem fogok szedni, természetes dolgokat keresek
2018. febr. 12. 12:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hús, hal nem játszik? Mert az a legegyszerűbb...
2018. febr. 12. 12:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem eszem húst
2018. febr. 12. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Akkor nézz utána a magas fehérje tartalmú zöldségeknek.

Esetleg tofu.

2018. febr. 12. 12:41
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Akkor maradnak a növények. Hüvelyesek s más zöldségek, gabonák, olajos magvak... Vannak jó kombinációk, olvass utána a komplettálásnak. Nem olyan nehéz megoldani, ha semmi különösebb korlátozás nincs az étrendedben, épp csak növényi.

(Szerintem ugyan semmi különösebb baj nem lehet a vegán fehérjeporokkal, az is természetes, csak feldolgozott, mint gondolom, sok étel, amit eszel, de persze nem kell ilyesmit enned. Nem szedni, nem gyógyszer, étel. Nem kioktatásból, de tényleg étel, érdemes úgy kezelni, bár túlzottan rá alapozni nem jó.)

2018. febr. 12. 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Laktózmentes tej/tejtermékek? Szója, tofu
2018. febr. 12. 18:31
 6/12 A kérdező kommentje:
A tejfehérjére vagyok allergiás. Tofut még sosem ettem, meg drága is
2018. febr. 12. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor esetleg kóstold meg...

A fentebb említetteken kívül még a szejtán is jó cucc, nagyon sok benne a fehérje.

2018. febr. 13. 00:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az a szejtán, de én igazából egyszerû hétköznapi dolgokra gondoltam, nem ilyen flancosakra
2018. febr. 13. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Elegge ugy tunik, hogy vegan feherje forrasok utan kell nezned, pl.

- bab, csicseriborso es hasonlo huvelyesek

- tofu

- quinoa

- olajos magvak (kesudio, mogyoro stb.)

- szejtan

- tempeh

A leghetkoznapibb talan a huvelyesek es a magvak, abbol lehet olcsot talalni barhol.

2018. febr. 13. 12:24
 10/12 A kérdező kommentje:
A felérôl még nem is hallottam. Én kisvárosban élek itt nincs se kereslet se kínálat ilyen exotikus cikkekre...a hüvelyesek és a magvak viszont jò ötlet, lehet ezekbôl biztositani a napi fehérjeadagot?
2018. febr. 13. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!