Szerintetek ez jó/egésszséges? Több lent
Figyelt kérdés
Már kb 10 hónapja èlek "egèsszsègesebben" kenyeret, cukrot, egyáltalán nem fogyasztok. Cukor helyett èdesítő kenyèr helyett puffasztott rízst eszek. Csokit sem szoktam enni, inkább ètcsokit,de ha èdessèget kívánok müzlit, vagy teljes kiőrlèsű zabpehelyhet eszem. Egy hèten kb 3x edzek hasra. Egyáltalán nem akarok fogyni, csak súlyt tartani. Vèlemènyetek? :)#Egèsszsèg #elrontok valamit
2018. febr. 12. 07:57
11/12 anonim válasza:
Én 4 km-re lakom a legközelebbi falutól, mégis meg tudok venni bármit... Még ide is kihozzák a jobb futárok, de mivel a rosszabb futárok felhúznak, inkább a közeli benzinkútra vagy a postára rendelem a webáruházas csomagokat.
Ma már nem érv, hogy falun laksz. Bár én elég nagy bajban lennék a bevásárlással, ha nem járnék havonta valamelyik városban, mivel a falusi Coopokat nagy ívben kerülöm. De a speckóbb cuccokat webről rendelem, az édesítő pl. sokkal olcsóbb, mint a megyeszékhely bármely pontján.
12/12 A kérdező kommentje:
Hm ez egyáltalán nem rossz ötlet! :)
Ma este keresek valamilyen oldalt ahonnan rendelni lehet ilyesmit!
Köszi a segítsèget! ;)
2018. febr. 12. 17:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!