Mit tegyek, hogy kitartó legyek?
Soha nem voltam vékony és nem is akarok az lenni. Szeretném ha maradna rajtam egy kis "felesleg", ugyanakkor a mostani súlyomból is szeretnék leadni. Mínusz 10-15 kiló a célom.
Most 78kg vagyok a mindössze 158 centimhez. De 2015-ben és 2016 év elején voltam 86, sőt valamikor 88 kiló is. Valahogy lement az a 8-10 kiló, bár nem tudom hogyan mert nem változtattam semmin.
Szeretnék lefogyni, hogy jobban tetsszem magamnak és a páromnak, bár pont ugyanennyi volt a súlyom mikor megismerkedtünk és így tart szexinek. De én szexibbnek tartanám magam ha fogynék. Meg talán jobban érezném magam a bőrömben. Na meg nem utolsó sorban szeretnék egészségesebb lenni. De ez valahogy mégsem elég motiváló. Többször belekezdtem már de nem tart sokáig így egy ideje csak tartom a súlyom.
Edzőterembe nem szeretnék menni. Igazából tényleg nem eszem sokat és édesszájú sem vagyok, csak több mozgásra lenne szükségem amihez nem vagyok eléggé kitartó.
Vajon mit tehetnék, hogy ne adjam fel?
21 éves vagyok.
Elvileg 70% az étkezésen múlik,30% pedig a mozgás,sport.
Illetve nagyon nagyon figyelni kell a kalóriabeviteledre!
Alapanyagcsere általában 1300 kalória körül van mindenkinél,fogyásnál kb ennyit kell bevinni,de lehet egy picivel többet is.
Nekem pont az edzőterem és az edző segített. Szintén ez a bajom, hogy nem vagyok kitartó, de az edzőhöz a megbeszélt időpontok miatt *muszáj* menni akkor is, ha lusta vagyok.
Nekem ez motiváció, az otthoni tornát meg az elmegyünkfutnit mindig elodáztam, hogy ráér az még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!