Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövője az ilyen párkapcsolatnak? Legyek erős és kitartó még 3-5 éven keresztül?
3 éve vagyok együtt a barátommal, akivel a gimiben jöttünk össze. 1,5 éven keresztül kb majdnem minden nap láttuk egymást, nagyon nagy volt a szerelem, viszont érettségi után külföldre ment egyetemre.
Már 1,5 éve tart a távkapcsolatunk, 1-1,5 havonta találkozunk, de minden nap chatelünk. Neki még 3 éve van hátra a diplomáig külföldön, és nekem is ugyanennyi itthon, aztán lehet még ő is és én is maradunk mester képzésen.
A probléma az, hogy nem látom a végét a dolgoknak. Évekig így lenni, és még nem is éltünk úgy igazán együtt...mi lesz akkor, ha elvégezzünk az iskolát (?) én megyek majd ki úgy, hogy azt a nyelvet pont nem is beszélem (?) vagy ő jön majd haza?
Sokaktól megkapom, hogy az ilyen nem is kapcsolat....meg hogy a legszebb éveimet önsanyargatással töltöm és saját magam szivatom. Mostanában annyi negatív hatás ért, hogy összezavarodtam. Nagyon szeretem a barátom, de sajnos van igazság abban amiket a fejemhez vágnak.
18/L
Nyugodtan keress mast mert nem éri meg várni.
Ez nem kapcsolat csak baráti szint kb.
Amint kiment külföldre onnantól ez már nem volt kapcsolat.
15 éves korban kialakult elkötelezettség - az nagyon szép, de kedvezőbb körülmények között sem tart örökké - vagy csak nagyon ritkán.
"A probléma az, hogy nem látom a végét a dolgoknak." - hát bocs, de én meg látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!