Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokak szerint a megcsalás jót tesz a párkapcsolatnak. Miért?
Eleve az állítás hamis.
Gondolj bele: lerombolod a bizalmat, lerombolod a rólad kialakított képet a társadban. Ez valóban jót tesz? Kétlem.
Ez maximum abban az esetben tehet jót, ha az egyik fél megcsalja a másikat, és ezáltal rájön valamire.
Volt problémájuk, de nem tudta mi az, vagy nem gondolta, hogy idáig fajulhatna. Rájön, hogy nem akarja elveszíteni a párját, mindent megtesz azért, hogy ezt jóvá tegye saját magának. Mindezt persze úgy, hogy a másik nem tud róla. Ilyen értelemben jót tehet a kapcsolattal, de azért ezt sem úgy képzelném el, hogy na akkor én holnap lefekszem xy-nal és utána a kapcsolatom is varázsütésre helyrejön.
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy ez jót tehet úgy, hogy a másik fél is megtudja a dolgot.. Hiszen akárhogy nézzük, jogosan érezheti magát becsapva, elárulva, még akkor is, ha ludas abban ahol a kapcsolat tart.
Ott a bizalom megtört és nem egyszerű visszaszerezni.
Nehéz kérdések ezek egyébként. Én nem biztos, hogy egyből dobbantanék ha megcsalna a párom. Persze az is más, ha valakit fél év után, vagy 20 év után 3 gyerekkel a hátuk mögött csalnak meg.
Ha már régóta házasok lennénk és párom félremegy egyszeri alkalommal, nem folytat viszonyt, nem csinál belőlem hülyét, és szánja bánja, akkor nem akarok róla tudni. Hozzám jött haza, velem akar lenni, eldöntötte ezt magában és kész. Feleslegesen ne okozzon nekem fájdalmat. Ugyanakkor lehet ő rájön ezáltal, hogy hogyan tehetné jobbá a kapcsolatunkat..újra figyel rám, újra tenni akar ezért, stb, stb, és próbálja jobbá tenni, hiszen mellettem döntött.
Én így vélekedek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!