Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan legyek kitartó?

Hogyan legyek kitartó?

Figyelt kérdés
Van esetleg ötletetek? Nem bízok magamban és mindig feladom azt hiszem rossz,amit csinálok :S
2014. jan. 9. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A kitartás akaraterő kérdése. Át kell lépned a saját árnyékod! Sokszor. Egy idő után vágyni fogod ezt az állapotot...
2014. jan. 9. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel motiváljam magam? Az agyam megmagyarázza,hogy nem kell nekem sportolni mikor annyira fáradt vagyok és úgysem lesz eredménye meg mit ér úgyis meghalunk.. na ezeket hogy győzzem le?
2014. jan. 9. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A mozgást ne úgy fogd föl, hogy a fogyáshoz kell és jajj már megint, de uncsi. Nem, a fogyás legyen másodlagos, harmadlagos, huszadrangú. Az első szempont, hogy jót teszel vele a testednek. Én pl. azért kezdtem jógázni, mert tetszett a sok nyújtás. Aztán szépen rászoktam. Ez egy olyan mozgásforma, ami megnyugtat és ugrabugra nélkül átmozgat, nagyon jót tesz a keringésnek, a hátnak.

Ja és ha rendesen csinálod a gyakorlatokat meg rendben van az étkezés, bizony szépen formál/fogyni is lehet vele.

Nekem sajnos gerincferdülésem van, a sok-sok évnyi iskolai ücsörgésnek és mozgásszegény életmódnak hála + munkám is irodai volt. Elszomorít, ha visszagondolok, hogy milyen lusta, puding disznó voltam és csak meresztettem a seggem, nem csoda h szarul éreztem magam/szarul néztem ki.

Tiszta étkezés (minél kevesebb mesterséges és finomított élelmiszer), sok gyaloglás, sok jóga meg némi Callanetics (akár zene v. film mellett).

2014. jan. 9. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Képzeld magad elé,hogy hogy szeretnél kinézni!Ezt próbáld meg elérni! Egy idő után már nem ezért fogsz edzeni,hanem mert szeretsz sportolni...
2014. jan. 9. 23:48
 5/5 anonim válasza:
Lehetne "lelki célja" is, én például egy fiú miatt kezdtem el a fogyókúrát, komoly kapcsolatnak ígérkezik:D
2014. jan. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!