Hogyan legyek kitartó?
A mozgást ne úgy fogd föl, hogy a fogyáshoz kell és jajj már megint, de uncsi. Nem, a fogyás legyen másodlagos, harmadlagos, huszadrangú. Az első szempont, hogy jót teszel vele a testednek. Én pl. azért kezdtem jógázni, mert tetszett a sok nyújtás. Aztán szépen rászoktam. Ez egy olyan mozgásforma, ami megnyugtat és ugrabugra nélkül átmozgat, nagyon jót tesz a keringésnek, a hátnak.
Ja és ha rendesen csinálod a gyakorlatokat meg rendben van az étkezés, bizony szépen formál/fogyni is lehet vele.
Nekem sajnos gerincferdülésem van, a sok-sok évnyi iskolai ücsörgésnek és mozgásszegény életmódnak hála + munkám is irodai volt. Elszomorít, ha visszagondolok, hogy milyen lusta, puding disznó voltam és csak meresztettem a seggem, nem csoda h szarul éreztem magam/szarul néztem ki.
Tiszta étkezés (minél kevesebb mesterséges és finomított élelmiszer), sok gyaloglás, sok jóga meg némi Callanetics (akár zene v. film mellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!