Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elfogyott cicik. Megoldás?

Elfogyott cicik. Megoldás?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudtam melyik topikot válasszam,de remélem vki esetleg tud hasznos tanácsot adni.

Szóval nekem olyan problémám van, h a szülés után elkezdtek leszaladni rólam a kilók. 53 kilóval kezdtem a terhességet, 67-tel mentem szülni, most 45 vagyok. Szóval a problémám az h nagyon sokat fogytam a cicimből is sajnos. Ez ellen tudok vmit tenni? Hizni nem nagyon sikerül, 2-3 kilót néha sikerül feltornásznom magamra, de az sem marad rajtam tartósan.

2010. jún. 7. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem minden rosszindulat nélkül csak egy dolog jutott eszembe... gondolom tudod, mire gondolok.

De nekem eszembe jutott valami, ha megengeded, ideírom, bár nem témába vág: érdemes lenne pajzsmirigyet vizsgáltatnod, nem is egy barátnőm járt így, hogy terhesség után elfogytak. És a csinosabbnál csinosabb nőkből most deszka, kiállócsontú ropik lettek. Mind pajzsmirigyes!

Hátha kezelés után normalizálóna a súlyod, és a cicid is "visszanőne"! Már hogy ha ez a probléma.

2010. jún. 7. 10:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Am nem tudom az első részben mire utalsz. Mindenesetre utánanézek vannak e más tünetei, ha a pajzsmirigyemmel van gond + elmegyek dokihoz is, ha találok vmit. Azért nem szerettem volna, mert "csak esztétikai" problémám van, tehát semmilyen szervi bajra nem gondoltam.
2010. jún. 7. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A szilikonra gondoltam... de tényleg rosszindulat nélkül, hiszen ha EÜ ok nélkül fogytál le ennyire, a kiesett zsírszövetet nem tudom, hoygan lehetne máshogy pótolni.

De tényleg megér egy kivizsgálást, az ember nem is gondolná, hoy milyen csekély dolgok mögött is lapulhat valami betegség.

Majd írd le az eredményt, mert kíváncsi vagyok. Azért szurkolok, hogy ne az legyen.

Igazából az első soroknál még az jutott eszembe, hog a szoptatás foyasztott le, de mikor írtad, hogy tartósan nem tudsz visszahízni, akkor jutott eszembe a pajzsmirigy.

Remélem lesz még valakinek más ötlete!

2010. jún. 7. 11:13
 4/5 A kérdező kommentje:

:)

hát ha minden kötél szakad marad a szilikon, bár nem olcsó dolog. Ettől sem idegenkedem, de mivel alapjában véve meg voltam elégedve a természetes cicijeimmel nekem az is elég lenne ha újra kitelnének.:) És erre várnék ötleteket.

2010. jún. 7. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát most írhatnám, hogy irigyellek...már, ha tényleg nem valami baj áll a háttérben. Én csak elmegyek a kaja mellett és máris hízok :) Jó, elhízva nem vagyok, de nagyon kell vigyáznom, hogy ne is legyek. Egyébként szülés után a 85-ös melltartóimból 75-ök lettek, úgyhogy a cici elmúlása sajnos nem csak a mi problémánk, viszont ötletem a növelésére sajnos nekem sincs. :((
2010. jún. 7. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!