Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyire volt sok mára?...

Ez mennyire volt sok mára? Edzés, kaja szempont

Figyelt kérdés

Reggeli: 20 g zabpehely

70 g natúr joghurt

Ebéd:daragaluska leves

Gyros-menzás nem sok

Csokis rúd ,2 sportszelet(hehe)

Szalonnás tojás, cappuccino

Egy harapás kolbi és hurka

Tervezek menni futni.Csak pár köröcske:D

168 cm\ 70kg

16\l

2018. febr. 6. 16:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jaaj.meg reggel ettem egy főtt tojást még...

Ez lehet sok volt.De egyáltalá nem érzem azt hogy sokat zabáltam!!

2018. febr. 6. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Mennyiségek nélkül nem lehet tudni. Már a szalonnás tojás is lehet 110 és 1000 kcal is (sokkal több is, de arra viszonylag kevesen képesek)... A csokis rúd totál ismeretlen így számomra, láttam már ilyesmit, de nyilván nem egyféle van. Sportszeletből is van vagy 3-4 méret.

De ha tudnám, hogy mondjuk betoltál 1900 kcalt, honnan tudjam, hogy az neked sok vagy sem? Nekem jó lenne ilyen számokkal, szeretek lassan fogyni, de van, aki hízhat is így vagy gyorsabban akar fogyni, ha már reális.

Néha pedig sokunknak jó egy erősebb nap.

Keveset valószínűleg nem ettél.

2018. febr. 6. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy apró megjegyzés még. Az érzés nem mindenkinél mérvadó. Én is éreztem már, hogy alig ettem, de attól még szinte semmi deficitem nem volt. Vagy éreztem, hogy visszafogott, de kellemes nap volt és kiszámoltam és 700 kcal többlet. Egyes ételek csalósak s ha te pl. megszoktad a durva túlevést, akkor a normál súlytartó szint nem tűnik soknak, de fogyni nem fogsz vele kevés mozgás mellett.
2018. febr. 6. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Jézus! Ezt komolyan a fogyókúra kategóriába írtad?

Amúgy nem tudom mennyi lehetett csak a reggeli mennyiségét adtad meg. Ahogy előttem is mondták így nem tudom de ez nagyon nem fogyókúra kategóriába esik :D Ez csalónap volt vagy rendszeresen így eszel "fogyókúra" alatt?

Lehet a mennyiséggel vagy kalóriaszámmal nincs is baj, nem tudom mennyi a kereted, de borzalmasan egészségtelen..

2018. febr. 6. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát a csokis rúd és a 2 sportszelet elég sok egy napra nasinak, főleg ha fogyni is akarsz :D

Minek kell minden nap nasizni? És minek kell ennyi édességet enni?

A többi nem sok, és nem is egészségtelen. Husi, tojás, zabpehely, semmi rossz nincs bennük.

2018. febr. 6. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Én delelött ettem 3 evökanal zabpehely , joghurttal, mazsival összekeverve, mikrós sütinek megcsinalva.

ebédre etten fél gyros tál.kevés rizzsel.este 19 óra, nem vagyok éhes, úgyhogy sztem ennyit ettem ma. üdv

2018. febr. 6. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
ja, az edzés része 50 perc bicikli...egy hónap alatt 8 kg ment le.
2018. febr. 6. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:

6: és ez kit érdekel? :D

Koplalj nyugodtan, ha ezt élvezed.

2018. febr. 6. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:
A reggeli a legfontosabb, erre ilyen 20 grammokat eszel. Inkább a csokit hanyagold, meg a cukros dolgokat és mozogj rendesen.
2018. febr. 6. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Gondolom, azért nasizik, mert szereti. Én is csak fogyni akarok és 130 évig élni egészségesen, az édességeimről lemondani eszembe se jut. Igaz, én nem bolti cukros izéket eszem, de én se voltam ilyen egészségtudatos 16 évesen.

Igenis lehet nasikkal és kolbásszal fogyni, kár hüledezni. Sokkal rosszabbakat szoktak itt írni s aki fogyni akar, az sokszor a kalóriára ügyel (ami pusztán a fogyás szempontjából az igazán fontos), nem tiltja le magát mindenféléről, amit enni szokott. Az ő dolga. Megértem, ha valaki ennél kevesebb s más édességet fogyaszt, de nem lehet elvárni, hogy mindenki úgy fogyjon, hogy nincs édesség, liszt, zsíros étel, krumpli, gyümölcs délután, aszalt gyümölcs és banán bármikor...etc. Márpedig az ilyenekre sokan harapnak, tapasztalhatjuk itt.

A zöldséget azért hiányolom, remélem, máskor van.

2018. febr. 6. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!