2-3 kg-ot akarok leadni.2 hetem van rá. Mit eddzek, hogy leadhassam? Már diétázom pár hete.
Figyelt kérdés
Futás kizárva, mert a tüdőm kapacitása jelentősen csökkent, amióta dohányzom. 100 m futás után szinte összeesek. Arra gondoltam, minden nap biciklizni fogok. 30 percet hajnalban, 30 percet este. Szerintetek?2010. jún. 7. 05:29
1/5 timido válasza:
jó ötlet, de figyelj oda az étkezésre is.
semmi cukor, kevés szénhidrát.
Ha az segít, nézd az ételek kalória tartalmát. 1000-15000 kcal között egyél. aztán amikor befejezed 2 hét után, akkor ne rögtön álljál vissza a régi kajálásodra. csak fokozatosan.
3/5 anonim válasza:
Saját tapasztalat: este 17 óra után semmit sem szabad enni,bármilyen éhes vagy, csak igyál valamit, hogy legyen valami a gyomrodban. Kerülni kellene a kenyeret, péksüteményeket,tésztaféléket, édességet és az alkoholt,mert az étvágyat csinál/ nekem legalábbis/. Sok-sok zöldséget/lehetőleg káposztát/, gyümölcsöt, kevés rántással készült ételt kellene választani, vagyis a lisztet, a cukrot és a sót kerülni.A fogyástól fügegtlenül: a dohányzás hátrányát már most is érzed,ezért bár nagyon nehéz, abba kellene hagynod, csak nyernél vele: egészséget, és még pénzt is, persze ezt már százszor hallottad és unod, de azért igaz.Ezt viszont csak a 2 hét eltelte után, mert egyszerre ez sok lenne és a nikotin hiánytól még éhesebb lennél.A mozgás mindenképpen jó, bármit is választasz.sok sikert és kitartást !!
4/5 timido válasza:
ez a 17 óra utan nem enni, nem törvény.
ha későn fekvő vagy, és éjfélkor mész aludni. természetesen meg lehet enni egy almát, vagy pár szem földiepret.
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz többet is 5-6 óra után, ha későn fekszel. Egyél mondjuk roston csirkemellett zöldséggel, soványtúrót stb. Én pl. 11-12 körül megyek aludni, tehát 7-8 körül még simán bedobok valami könnyűt. És működik, eddig 10 kg mínusznál tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!