Mikor fogysz a legjobban?
Én is úgy vagyok, mint a 2. Eszem normálisan, nem éhezek. De nem is eszem sokat, nincs az a tele vagyok, alig tudok megmozdulni érzés.
Nekem még a rendszeresség segít. Minden nap, kb. ugyanakkor enni, ugyanannyi alkalommal, pl. naponta 3x. Nincs össze-vissza evés, hogy ezt vagy azt bekapok meg nasizok.
Én így simán fogyok, úgy hogy semmi megerőltetés nincs benne és egyáltalán nem kell se szenvednem, se koplalnom.
Ha még mozgok is, akkor meg még inkább. De nekem ez mozgás nélkül is működik.
Nekem, ha nagyon nem figyelek, akkor 2-3 kiló feljön. De nem vagyok túlsúlyos. És állítólag az ilyen pár kilót nehéz nagyon leadni. De nekem így megy.
Szóval, akinek nagyobb feleslege van, annak szerintem még jobban működhet.
Mivel én nem éhezem, ez a kérdés értelmetlen, de azért így is elmondható, hogy akkor fogyunk a legjobban, ha a kalóriadeficit a legnagyobb. Ennek nincs feltétlenül köze az éhezéshez...
Éheztem már 2800 kcal mellett és voltam jóllakott 1000 kcal mellett, igaz, egyik sem ment hosszútávon.
Mindig jóllakottan fogyok, mivel másra nem vagyok hajlandó.
Nem enni mondjuk 20-24 óráig, az nem éhezés, ezt sokan meg tudjuk oldani jóllakottan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!