Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor fogysz a legjobban?

Mikor fogysz a legjobban?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy mikor ehezel, es nem eszel jo par orat, akkor fogyunk a legjobban?

2018. febr. 5. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ez milyen hülye kérdés?
2018. febr. 5. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor van valami a gyomrodban, tehát nem vagy éhes, de azt érzed, hogy bőven férne még beléd.
2018. febr. 5. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, amikor kevesebb energiát viszünk be, mint amennyit felhasználunk és mellè mozgunk is.
2018. febr. 5. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok, mint a 2. Eszem normálisan, nem éhezek. De nem is eszem sokat, nincs az a tele vagyok, alig tudok megmozdulni érzés.

Nekem még a rendszeresség segít. Minden nap, kb. ugyanakkor enni, ugyanannyi alkalommal, pl. naponta 3x. Nincs össze-vissza evés, hogy ezt vagy azt bekapok meg nasizok.

Én így simán fogyok, úgy hogy semmi megerőltetés nincs benne és egyáltalán nem kell se szenvednem, se koplalnom.

Ha még mozgok is, akkor meg még inkább. De nekem ez mozgás nélkül is működik.

Nekem, ha nagyon nem figyelek, akkor 2-3 kiló feljön. De nem vagyok túlsúlyos. És állítólag az ilyen pár kilót nehéz nagyon leadni. De nekem így megy.

Szóval, akinek nagyobb feleslege van, annak szerintem még jobban működhet.

2018. febr. 5. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Annyiban van igazad, hogy ha megeszel valamit, akkor a tested először az abból kinyert energiát használja fel. Ha az "elfogyott", akkor kezdi a tested felhasználni a zsír tartalékait.
2018. febr. 5. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Mivel én nem éhezem, ez a kérdés értelmetlen, de azért így is elmondható, hogy akkor fogyunk a legjobban, ha a kalóriadeficit a legnagyobb. Ennek nincs feltétlenül köze az éhezéshez...

Éheztem már 2800 kcal mellett és voltam jóllakott 1000 kcal mellett, igaz, egyik sem ment hosszútávon.

Mindig jóllakottan fogyok, mivel másra nem vagyok hajlandó.

Nem enni mondjuk 20-24 óráig, az nem éhezés, ezt sokan meg tudjuk oldani jóllakottan...

2018. febr. 5. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
-ahogy az 5-ösmondta, ha nem eszel, akkor is kell a testednek az energia, és a legkönnyebb a szervezetnek az izmot lebontani, ha már minden izmod felhasználódott, mint energoaforrás, akkor kezd a szervezeted majd zsír-felhasználásba, plusz a koplalással még azt is eléred, hogy nem lesz normális a vércukorszinted , amivel hosszutávon egy jókis kettes diabétszt is össze lehet szedni
2018. febr. 5. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:
jah meg persze, azt is ami vitaminhiányból adódik,ha nem pótlod
2018. febr. 5. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem vagyunk ilyen evolúciós zsákutca, mint amit a 7. írt, úgyhogy elsősorban zsír fogy még koplaláskor is, viszont a kérdező nem írt koplalásról, csak pár órás nemevésről és éhezésről, ami ilyen esetben egyszerűen erős éhség. Én is éhezésnek nevezem, amikor kalóriatöbbletben végigéhezem a napot, mivel annak élem meg. Koplalni is lehet éhség nélkül...
2018. febr. 5. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:
volt 3 nap, amikor mindent kihánytam. Na akkor fogytam 3 kilót 3 nap alatt :D
2018. febr. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!