Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kilyukadhat a gyomrom ha...

Kilyukadhat a gyomrom ha semmit sem eszek (vagy csak nagyon pici kaját) hosszú ideig?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 20:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális. Volt h én se bírtam enni lelki okokból, de nem szándékosan...

Egyél négyszer annyit és mozogj nyolcszor annyit, mint most. Akkor fogyni is fogsz és lesz formád is. Ha csak kiéhezteted magad, csak egy formátlan csontváz leszel 45 kilósan is.

2010. jún. 6. 21:47
 12/16 anonim ***** válasza:

na akkor még egyszer: irány a pszichológus!!!!!!!!!! mielőtt kórházba kerülsz

http://www.youtube.com/watch?v=VS2mfWDryPE&feature=fvst

2010. jún. 6. 21:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem pszichológusra lenne szükségem, hanem arra az emberre, aki csalódást okozott nekem.

Na de ha nem lyukdhat ki a gyomrom akkor nincs nagy gond.

2010. jún. 6. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Azert mert vki elhagyott nem kell kilyukasztanod a gyomrod...bar ezt nem ertem en akkor nem birtam enni amikor szerelmes voltam 2 honapig egy reggeliu tal zabpehellyel voltam...utana meg miutan vege lett a szerelemnek...elkezdtem zabalni...nah jo nem zabalni csak normalisan eni mint az elott mikor nem voltam szerelmes...es a tripplajat hiztam vissza es hiaba tornazol edzel dietazol...ha a szervezetem tobb kajat kap mint egy tanyer reggeli zabpehely..hizik..hiaba csinaltam akarmit amig a szervezetem nem toltotte vissza raktarait addig hiztam.....Es tessek a tripplajat hiztam vissza....ertelmetlen sztm...es az izmaimbol is szivodott vissza a boromrol meg szot se ejtek olyan volt mint a beton az utcan mindenki a rokonok xd allandoan a husomat fogdostak..most meg plottyettt....NE KOPLALJ MERT CSAK HIZOL TOLE....en is koplalnek ha fogynek tole de mivel a tripplaja jon Vissza...Kossz nem
2010. jún. 7. 01:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem hagyott el engem senki, egyszerűen csalódtam valakiben, saját magamban, az egész életemben. És ez fáj, feléget. Nem tudok enni, nem megy, folyton jár az agyam. Se éjjelem, se nappalom.
2010. jún. 7. 01:40
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Csináld! Az ilyeneknek, mint te, amúgy is kár szaporodni.
2010. jún. 7. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!