Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után tudom elérni,...

Mennyi idő után tudom elérni, hogy összeszűküljön a gyomrom? (most nagyon sokat eszek)

Figyelt kérdés
Hogyan érjem el?
2011. aug. 15. 20:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Mennyit egyek egyszerre, ha 180 cm/65 kg vagyok? És milyen gyakran?
2011. aug. 15. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Naponta legalább ötször egyel.

-reggeli

- 10 órai

- ebéd

-uzsonna

-vacsora

De keveset egyél így nem leszel állandóan éhes.Egy idő után megszokja a szervezeted az ötszöri étkezést és a kevés adagot..Nem szabad éhezni..de zabálni sem.

2011. aug. 15. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Hova fogyózol??? Vékony vagy. A súlyod a normál tartomány alján van. ( ha lány vagy. Ha fiú, akkor már soványnak számítasz.Ö
2011. aug. 15. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
már most is nagyon sovány vagy,nem hiszem,hogy sokat ennél.
2011. aug. 15. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, normális a súlyom és a testalkatom is, viszont rengeteget eszek. Konkrétan reggeltől estig képes vagyok enni. Naponta tábla csokikat, szendvicseket. De mozgok rendesen naponta. Viszont elkezdődik a suli és a koleszban nem fogok tudni eljárni bicózni és lovagolni, így olyankor felszedek magamra. Ezt szeretném megelőzni.
2011. aug. 15. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
ja mert kollégiumban nem lehet sportolni...ne zabálj csokoládét és kész
2011. aug. 15. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudod, amikor este 6-kor van vége az órának és másnap zh-ra kell készülni + főzni és néha pihenni is kell. Nem, nem mindig van idő sportolni a város közepén, de Te ezt biztos jobban tudod ;)
2011. aug. 15. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

már párszor írtam itt, de most újra...van egy ismerősöm, akinek 3 gyereke, állása van + 1 kutya és még levelezőn tanul is...és heti 3-4 alkalommal edzésre jár..biztos valami szupernő lehet

nincs reggel héttől este 6-ig órád, biztos van közte szünet .... a tanulás jobban megy, ha felfrissíted az agyad egy kis tornával vagy futással...a főzés meg max fél óra (nem kell 8 fogásos vacsorát csinálni)

2011. aug. 15. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!