Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kilyukadhat a gyomrom ha...

Kilyukadhat a gyomrom ha semmit sem eszek (vagy csak nagyon pici kaját) hosszú ideig?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 20:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
ooohhmm Ja de nem is az a gond hanem az ha nem eszel..1 bontod az izmod 2 a borod plottyett lesz...3 tripplajat hizod vissza...en lefogytam es a hulye anorexias komplexusom miatt vissza hiztam a duplajat...ne kovesd el azt a hibat mint en mai napig szenvedek hogy ujra letudjam adni :S amit egyszer jatszva leadtam...
2010. jún. 6. 20:46
 2/16 anonim válasza:
100%

úgy hallottam az ilyentől a gyomorszájodon seb keletkezhet , amit kezelni kell . BELE IS LEHET HALNI ! muszáj enned , mert különben a temetőben kötsz ki .

mielőtt azt mondodanád , hogy dagadt vagy , tanuld meg a koplalás csak megöl !

2010. jún. 6. 20:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédom lánya 17 éves, 23 kilóval került a kórházba, gyomorszondája van, most 28 kiló. Szerinted lehet bajod?
2010. jún. 6. 20:50
 4/16 A kérdező kommentje:
És honnan érezhetem azt, hogyha már nagy a gond?
2010. jún. 6. 20:54
 5/16 anonim válasza:
El kezd égni a gyomrod, vagyis megnövekszik a savtermelésed. Szerintem ne így próbálj megszabadulni a kilóktól. Reggel és délben egyél amennyi csak beléd fér, de vacsorára semmit ne egyél. És mozogj sokat. Nekem bevált.
2010. jún. 6. 20:58
 6/16 anonim ***** válasza:

gyomorfekély..

de áhh már bocs de kivagyok ezektől a kérdésektől

tuti h fiatal avgy jöna nyár, van rajatd egy pár kilo plusz és egyből úgy gondoljátok h ha pár napig éheztek akkor már le is fogytok

hihettlen ez a mai kamaszság:S

mi az h eszel? nem is gondoltál bele h leesik a vércukorszinted, elájulsz, a szerveid tönkremennek, hihettlen komolyan ilyen hülyeséget nem eszek na akkor már lefogyok huu dejó

am ha le is fogyzs a dupláját fogod visszaszedni

normáli étrend, nem sok édesség meg cukros üdítő hanem tényleg normális kaják, és még a nasi is belefér, és normálisan sport akkor nincs semmi probléma..

ezeket kéne betartani egész évben és akkor nem utolsó hét elött kéne rájönni h hoppá feljött pár kiló a télen...

2010. jún. 6. 20:58
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem fog visszajönni. Már nem élvezetből eszek (ha ezek), hanem hogy éljek. Csak tényleg az érdekelt volna, hogy honnan érzem, ha nem a gond. Mert ugye akinek eleve nagy a gyomorsavja, annak sem lyukad ki azonnal....
2010. jún. 6. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:

ha nagy a gond*

Bocsánat, elírtam.

2010. jún. 6. 21:01
 9/16 anonim ***** válasza:

onnan érezheted, hogy gond van, hogy ilyen idiótaságokon töröd a fejed....keress fel egy pszichológust ....

amúgy meg mi az a szörnyű nagy testtömeg, amiből le akarsz fogyni ilyen eszementen??? korod és a magasságod is írd!

2010. jún. 6. 21:37
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér. 164cm magas és 55 kiló vagyok már csak, a cél lehetőleg 45-48. Egyelőre nagyon jól bírom a nem evést csalódás miatt és ezért nem szeretném abbahagyni.
2010. jún. 6. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!