Narancsbőr legnagyobb ellensége?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 19:45
11/16 anonim válasza:
Egy hónapja vettem a köpölyöző készletet 20.970.-ft-ért. Ehhez 12 db. "csésze" van. Ezeket nem kell melegíteni, hanem egy bizonyos szerkezettel szívóhatást kell kifejteni a bőrön és rajta hagyni 10-15 percig. Olvassatok róla! Rá fogtok jönni, micsoda kitűnő dolog. Mi naponta használjuk.
12/16 A kérdező kommentje:
Kipróbálom,köszi a választ!!
2010. jún. 7. 11:48
13/16 anonim válasza:
Most én is fóliával próbálom eltüntetni. Egyébként a sport önmagában nem elég, nekem vannak sportoló ismerőseim, akiknek van narancsbőrük és véknyak. Ez akkor alakul ki leggyakrabban, ha kevés vizet iszol, és sósan, cukrosan, túl fűszeresen táplálkozol. Különben tévében, újságban is hallottam/olvastam már, h még a sportolóknak is van narancsbőrük, ha helytelenül táplálkoznak! Szal csak mozgással nem lehet eltüntetni, elkerülni :S
14/16 anonim válasza:
Bocs az off-ért.. Az első válasz K.va jó! :)
15/16 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszett:)))
Igen igazad van a rendszeres sport nekem sem elé,pedig nem keveset edzek:(((
2010. jún. 9. 07:09
16/16 anonim válasza:
Táplálkozás.. műkaják,agyonfinomitott,tartósitószeres,cukros,sós élelmiszereket kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!