Narancsbőr legnagyobb ellensége?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 19:45
2/16 anonim válasza:
Azok közül, ami nem drága és állítólag hatásos a köpölyözés. Házilag is megoldható egy egyszerű készlettel. Mellékhatása nincs.
4/16 anonim válasza:
ÚRISTEN. Köpölyözés? Nincs az a pénz, amiért én köpölyöztetném a hátsómat, még akkor se, ha karfiolok lennének a combjaim helyén!!! ÁÁÁ! Tartózkodom mindenféle véres dologtól...=(
6/16 anonim válasza:
óóó!! mostmár tudom mi az!!! nagymamámnak a faluban megfázásra csinálta a szomszéd.... úgy megégett a háta hogy aztán hónapokig kenegethettem... meg kötögethettem hogy tudjon háttal aludni... pffffff iszonyat
7/16 anonim válasza:
Rendszeres MOZGAS...rengeteg viz...szar kajak elkerulese...es van meg vmi...most lehet hogy hulyenek fognak nezni de..amikor en Fogyoztam..nem volt rajtam narancs bor csak egy nagyon minimalis..es amikor fogytam megnott a narancsbor szama...megijjedtem es betekertem magam foliaval...(mert azt hittem hogy hiztam, azert van narancs borom) xd nah a folia meg kisse eltuntette es szep bort varazsolt nekem...Probald ki a foliat..semmit nem veszithetsz vele...meg soha ne furodj forro vizbe..en mindig olyan langyos hideges amolyan strandi vizbe furdok..nekem ez is bejott...es hulyezzetek le...
8/16 A kérdező kommentje:
Nem hülyézünk :-)) köszi a rengeteg hasznos jó tanácsodat:---))
2010. jún. 6. 21:28
10/16 anonim válasza:
Tévedésben vagytok! A köpölyözés egy ősi, csodálatos hatású kinai gyógyító módszer. Semmiféle véres dologról nincs szó. Csak a neve kicsit fura.
Egy kimerítő válasz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!