Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sprotni mennyire számít...

A sprotni mennyire számít diétás alapanyagnak? A Lidlben lehet kapni fagyasztva, egészben.

Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:
29%

Nekem eléggé az, mert nem ízlik és iszonyú sok idő megy el a szálkaszedéssel s van egy keserű része is, azt is kiszedtem... Egyszer vettem, hónapokkal ezelőtt, azóta se tudtam még feletetni a macskákkal a zsírt, amiben sült, amúgy az állatok azért lelkesek voltak, a végét ők ették meg.

Összetétele alapján nekem OK volt, fehérje s a zsír, amit beszív, de az még bő zsírban sem volt olyan kiemelkedően sok, a szokásos fehérjeforrásaim sokkal zsírosabbak.

Persze diéta kérdése, de egy kevés belefér, sokat pedig nem tudom, miért akarna bárki is enni belőle.

2018. jan. 31. 01:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első valószínűleg másra gondolt, mivel a sprotni egy hering méretű hal ő meg szálkaszedésről írt.

Igen, diétába megfelelő és jól elkészítve nagyon finom.

2018. jan. 31. 06:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármilyen diétába teljesen jól passzol.
2018. febr. 1. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor nem szálka, mindenesetre apró vacak a halban, ami neki a borda. Nekem teljesen jó rá a szálka szó.

Határozottan a sprotnira gondoltam.

De ez végülis mindegy.

2018. febr. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!