Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha diétáznom...

Mit csináljak ha diétáznom kéne de nincs pénzem különleges diétás ételeket venni?

Figyelt kérdés
Úgy értem 50kg vagyok 162cm, 19 éves. Tudom a fogyás meg formásodás nem megy diéta nélkül. Egyedül az alhasamon lévő felesleggel nem vagyok megelégedve. Elég ha sok nem cukros italt fogyasztok, és szénhidrát és cukor szegény ételeket fogyasztok? Vagy nagyobb komolyabb diétába vagyok kénytelen kezdeni? Lapos has elérése a célom egyenlőre. Mennyi idő alatt sikerülhet így ha december elsején elkezdeném? Mellette otthon tudnék edzeni mert tényleg jelenleg nem tudtam úgy elrakni pénzt ilyen dolgokra viszont el szeretném kezdeni hogy nyárra végre elégedett legyek. Köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 25. 15:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%

Édesjóistenem...

Inkább tanulj, mert ennyi ésszel...

2017. nov. 25. 16:40
 2/16 Szerencsi Viktória válasza:
89%

Futsz naponta 20 kört a háztömb körül, az nem kerül semmibe.

Nem tömöd tele magad szénhidráttal, csak amennyire szükség van. Ezzel meg inkább spórolsz is.

De egyébként meg 50 kilóról hova akarsz még fogyni???

Inkább híznod kellene egy kicsit!!

2017. nov. 25. 16:55
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem fogynod, hanem híznod kellene néhány kilót.
2017. nov. 25. 17:08
 4/16 anonim válasza:
15%

Bírom ezt amikor mindenki írja a fogyózni vágyóknak, hogy hízniuk kéne inkább :DD mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy hogy akar kinézni. Lehet, hogy a válaszoló a húsosabb csajokat szereti, de ha a kérdező nem úgy akar kinézni, akkor minek ilyen hülyeségeket írni?

Az általad leírtak alapján a cukros üdítő és a szénhidrát elhagyása elég lesz, mert nem vagy kövér, csak egy kevéske felesleg lehet a hasadon, semmi speciális étrendre meg ilyesmire nincsen szükséged. Némi edzés sem árt természetesen. Hogy mennyi időbe telik, az alkatfüggő, de nyárra már tuti elégedett leszel :)

2017. nov. 25. 17:16
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha ilyen meretekkel tulsulyosnak erzed magad, akkor nyilvanvalo, hogy semmi izmod nincsen, sosem edzettel es fogalmad sincs arrol, mennyire nehez kis feleslegtol megszabadulni.

Javaslom, hogy ahelyett, hogy a kis parnacska miatt aggodsz, menj le az edzoterembe es kezdj el sulyzozni es tornazni. Minel tobb az izmod, annal formasabb leszel, es annal kevesbe fog latszani az a kis felesleg.

A lapos hashoz nagyon sokat kell dolgozni, az edzoteremben es a konyhaban is. Ha erre nem vagy kesz, akkor jobb, ha beletorodsz.

2017. nov. 25. 17:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#4: "mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy hogy akar kinézni."

Ez idáig oké. De azért egy potenciálisan halálos kimenetelű mentális kór (anorexia) elősegítésében nem kéne segédkezni senkinek.

2017. nov. 25. 18:06
 7/16 anonim ***** válasza:
165 centihez vagyok 54 kg, és egyáltalán nem vagyok sem "húsos", sem hájas, sőt...:-) Nem A-kosaras melltartót hordok, az tény. Ez a súly egyáltalán nem sok, kérdező, a lapos has meg félig-meddig alkati dolog is. A futás az egyik legjobb alakformáló, mellette csinálj plank edzést, mindkettő ingyen van, a normális étrend pedig szintén nem kerül plusz pénzbe. Felejtsd el a cukros üdítőket, csokikat, nasikat, egyél 3-4 óránként, használj teljes kiőrlésű lisztet, pékárut. Neked ennyi bőven elég.
2017. nov. 25. 18:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Lapos hashoz hasizom gyakorlatokat kell végezni. Neked elég annyi "diéta", hogy kevesebbet eszel és nem nassolsz.
2017. nov. 25. 18:36
 9/16 anonim válasza:

Egyrészt kedves válaszolók. A kolléga nem azért jött ide , hogy azt hallgasaa "híznod kéne" meg a többi ehhez hasonló dumát. Tanácsot kért, ahhoz, hogy megváltoztassa az alakját.

Az tény, hogy teljesen jó a súlyod. És lehet valakinek 65 kilóval is lapos hasa. A zöldség, gyümölcs és víz (ennyi jutott hirtelen az eszembe) egyáltalán nem különleges. Figyelj a fehérje, zsír és a szénhidrát arányára (bocsi fejből nem tudom). Menj el edzeni. Végezz erősítő és zsírégető edzést is.

Azt nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart, mert minden test másképp működik.

2017. nov. 25. 18:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok mondani ne december 1 én kezd. Minek várni addig ha akarod csinálni. A dátum csak egy szám. Kezd most.
2017. nov. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!