Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha diétáznom...

Mit csináljak ha diétáznom kéne de nincs pénzem különleges diétás ételeket venni?

Figyelt kérdés
Úgy értem 50kg vagyok 162cm, 19 éves. Tudom a fogyás meg formásodás nem megy diéta nélkül. Egyedül az alhasamon lévő felesleggel nem vagyok megelégedve. Elég ha sok nem cukros italt fogyasztok, és szénhidrát és cukor szegény ételeket fogyasztok? Vagy nagyobb komolyabb diétába vagyok kénytelen kezdeni? Lapos has elérése a célom egyenlőre. Mennyi idő alatt sikerülhet így ha december elsején elkezdeném? Mellette otthon tudnék edzeni mert tényleg jelenleg nem tudtam úgy elrakni pénzt ilyen dolgokra viszont el szeretném kezdeni hogy nyárra végre elégedett legyek. Köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 25. 15:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én az előttem szólók után már csak annyit javaslok, hogy készíts magadról fényképeket rendszeresen. A hasadon valószínűleg nem lesz gyors, látványos változás, de az egész alakod szebbre, arányosabbra formálódik majd. Egy kis zsír feltétlenül szükséges a szervezetnek, és akinek amúgy lapos a hasa, annak is hurkás lesz, ha leül vagy lehajol. Ez normális, szóval ne szomorkodj, ha a tied is ilyen marad. De ettől még megéri egészségesen étkezned és sportolni, és szebb is leszel.

2017. nov. 25. 20:21
 12/16 anonim ***** válasza:
#8 tényleg ilyen hülye vagy?
2017. nov. 25. 23:49
 13/16 Szerencsi Viktória válasza:

Azért nem semmi, hogy egyesek még meg is erősítik a hamis önképet. Ilyen méretekkel kifejezetten soványnak számítasz.

Alakot formálni természetesen lehet, kell is, de nem fogyni. Egy kis izmot kell "magadra szedni", ezt bizony kemény edzéssel lehet. De meg kell lennie a megfelelő kalóriabevitelnek is, főleg ha edzeni kezdesz.

2017. nov. 26. 00:01
 14/16 anonim válasza:

#6 Nyilván senkit sem akarok anorexiába hajszolni, de a kérdező egyáltalán nem anorexiás méretekkel rendelkezik, és a kérdéséből ítélve nem is akar csontsovány lenni.

Egyáltalán nem akarok rosszat senkinek, de én világ életemben vékony voltam (most 172 centihez vagyok 53 kiló), tökéletesen jól érzem magam így, mégis mióta az eszemet tudom, azt hallgatom mindenkitől, hogy hízzál egy kicsit, túl sovány vagy... legalább annyira bántó és frusztráló, mint amikor az elhízott embereket oltogatják.

2017. nov. 26. 00:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Valóban, jessie, a te méreteid inkább utalnak anorexiára.

Nem meglepő ha testképzavarral, másokat is arra buzdítasz, hogy a normál alá fogyjanak.

2017. nov. 26. 09:21
 16/16 anonim válasza:

#15: Nem buzdítok senkit semmire, a kérdező feltett egy kérdést, én meg próbáltam válaszolni :)

Az anorexia egyébként egy lelki eredetű betegség, érdekes, hogy sokan a soványság szinonímájaként használják, pedig az csak a tünete...no mindegy :)

De hát biztosan minden vékony lány anorexiás, örülj neki hogy te tökéletesen arányos meg szép vagy XD

2017. nov. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!