Minden cukorbeteg kövér?
ha éhgyomorra mentél, és magas volt a cukrod, az egy komoly intő jel, amit érdemes meghallgatnod. nekem kb. 10-15 évig volt magas az éhomim, és soha egyetlen orvos nem szólt... a vége cukorbetegség lett. örülj, hogy lelkiismeretes a dokid. hallgass rá.
az éhomi vércukor nem lesz önmagában attól magas, hogy előző nap mit ettél. mennyi volt?
én egyébként úgynevezett 2-es típusú cukorbeteg vagyok. felnőtt korban vették észre, mert úgy híztam meg, hogy nem változtattam az étkezési szokásaimon. nemhogy sokat nem ettem, de talán még eleget se... a 2-es típusú cukorbetegség ki tud a stressz hatására is alakulni! nálunk sincs a családban diabetes, azt sem tudtam, mi az.
bocs, hogy ezt mondom, de tényleg jó xar kajákat eszel. nem fáj tőle a gyomrod? nem fúvódsz fel? nincsenek tőle pattanásaid? semmi rost, friss zöldség, gyümölcs, zsírszegény hús, vitamin, nyomelem...
a cukorbetegség nem gyógyítható, sajnos.
korrigálható, és ha sportol, valószínűleg javultak az értékei.
de az is lehet, hogy nem evett megfelelő mennyiséget vagy nem evett időben, ezért hipózott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!