Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden cukorbeteg kövér?

Minden cukorbeteg kövér?

Figyelt kérdés
Össze-vissza étkezem és azt mondta a háziorvosom, hogy ha továbbra is ennyi édességet eszem, akkor majd cukorbeteg lehetek. Én pedig nagyon félek az elhízástól, bár a szüleim vékonyak. Még csak 19 vagyok. Amúgy tényég rengetek édességet és más egészségtelen ételt eszem.
2010. jún. 6. 16:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
keress másik háziorvost!
2010. jún. 6. 18:33
 22/25 anonim ***** válasza:
apám cukorbeteg és kövér is,de nem vészesen,ő sem szedi a gyógyszert flírják neki,de a últkor is majdnem összeesett anynira alacsony lett tőle a vércukorszintje:S most sportol és lehet,h kinőtte a cukorbetegséget
2010. jún. 6. 18:38
 23/25 anonim ***** válasza:

ha éhgyomorra mentél, és magas volt a cukrod, az egy komoly intő jel, amit érdemes meghallgatnod. nekem kb. 10-15 évig volt magas az éhomim, és soha egyetlen orvos nem szólt... a vége cukorbetegség lett. örülj, hogy lelkiismeretes a dokid. hallgass rá.

az éhomi vércukor nem lesz önmagában attól magas, hogy előző nap mit ettél. mennyi volt?

én egyébként úgynevezett 2-es típusú cukorbeteg vagyok. felnőtt korban vették észre, mert úgy híztam meg, hogy nem változtattam az étkezési szokásaimon. nemhogy sokat nem ettem, de talán még eleget se... a 2-es típusú cukorbetegség ki tud a stressz hatására is alakulni! nálunk sincs a családban diabetes, azt sem tudtam, mi az.

bocs, hogy ezt mondom, de tényleg jó xar kajákat eszel. nem fáj tőle a gyomrod? nem fúvódsz fel? nincsenek tőle pattanásaid? semmi rost, friss zöldség, gyümölcs, zsírszegény hús, vitamin, nyomelem...

2010. jún. 6. 18:38
 24/25 anonim ***** válasza:

a cukorbetegség nem gyógyítható, sajnos.

korrigálható, és ha sportol, valószínűleg javultak az értékei.

de az is lehet, hogy nem evett megfelelő mennyiséget vagy nem evett időben, ezért hipózott be.

2010. jún. 6. 18:40
 25/25 anonim ***** válasza:
bocs, a 18:40-es válasz a 18:38-asnak ment :)
2010. jún. 6. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!