Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mért vagyok nagyon éhes?

Mért vagyok nagyon éhes?

Figyelt kérdés

3 hete kezdtem diétázni.1200-1500 kalóriát eszem naponta.mellette heti 5x45 perc kardio meg séta.fehérjéből is 2g/test kg kb 40 g zsír és egy kevés szénhidrát.A tegnapi napom így nézett ki:

reggeli-1 szelet pirítós vékonyan megkent vajjal paradicsom 1 bögre tejes kávé cukor nélkül zsírszegény tejből

tízórai-100g túró (zsírszegény)1 db abonettel

ebéd-csirkemell párolt zöldséggel

uzsonna-1 szelet zsírszegény sajt 1 db abonett

vacsora-zabpehely zsírszegény tejjel

Az lenne a kérdésem,hogy ennyi étel mellett miért vagyok mindig farkas éhes?

2018. jan. 28. 06:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos válaszokat.igyekezni fogok!
2018. jan. 28. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Ennyi kardió mellett nem fogsz izmosodni, főleg nem ilyen alacsony kalória bevitellel. Fogyni nem is kell, hidd el, ha izmosodsz kicsit, jobban fogsz kinézni, mint ha csak fogynál pár kilót. Először állj be súlytartó kalóriára, aztán amikor úgy látod, hogy megáll a fejlődés, lehet lassan emelni. Ebben nem tudok tanácsot adni, mert nem ismerem sem a napi aktivitásod, sem az anyagcsere sebességed. Egy kalkulátorral számold ki. Ez csak egy kb. érték lesz, de kiindulásnak jó. Elég heti 2x45 perc kardió, mellé legyen 3 teljes testedzés. 200 gramm körüli szénhidrátról indulj, aztán emeled, ha kell. Sok sikert! 👍
2018. jan. 28. 12:47
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!
2018. jan. 28. 13:07
 14/15 anonim válasza:

Súlyzós edzés és kalória deficit, ez a titok.

Nap elején szénhidrát,közepén(de még edzés elött) fehérje

vacsora cukkini,saláták..és alapvetően zöldségek mint kígyó uborka.Alacsony kalória sok vitamin és eltelít. Testsúly kilógrammonként napi nőknek napi 28ml víz férfiaknak 35ml.Kevés só! Sok sikert! :)

2018. jan. 28. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Dehogy telít el (sose fogtam fel, mi az, én jóllakom vagy sem) a kalóriaszegény zöldség, legalábbis nem mindenkit. A többséget biztos nem, annak enni kell. Akkor is, ha bevág 2 liter zöldséglevest és feszül a hasa. Mert éhes marad.
2018. jan. 28. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!