Mennyit fogyhatnék így 9 nap alatt?
Napi 6x18perc kardio, 6x4perc plank, 1x40perc torna(lábemelések, hasazás, törzsemelések), 2xmásfél+1x2órás séta normál tempóban.
Napi 2liter sassy-víz, 1liter jeges zöldtea vagy szűztea. Itt szeretném megkérdezni, hogy elég-e a napi 3liter folyadék vgay dobjak hozzá még 1liter szénsavmentes ásványvizet(ebből melyik a legjobb amúgy, szentkirályi, naturaqua stb?)?
Napi 1 turmixital zöldség-gyümölcsből, fűszernövényből.
Napi 1 szem L-karnitin kapszula.
17/L 170cm/72kg
Mennyi súlyvesztésre számíthatok?
(Nem kétek kioktatást, tudom mivel jár, tudom, hogy nem csak zsírból fog menni a fogyás stb, nekem most az lenne a fontos, hogy 9 nap múlva hétfőre minél több súlyt leadjak. Más észszerű ötleteket, ételkombinációkat-melyek segítik a fogyást-is elfogadok tanácsnak. Legyetek szívesek a kérdésre válaszolni. Előre is köszönöm a segítséget. Szép napot!)
Hát lén, eg3be. Nem eyzek csam rurmixitalt izsok ami kcal mert lebojtolok. Mas? Amiv fel lehet gyorsirani a fogyasz
R
Bocsánat, mégegyszer:
Lényegében nem eszek, csak turmixitalokat iszok, ami azért vmennyi kcal, mert léböjtölök.
Más ötlet, ami gyorsítja a fogyást?
Borotváld kopaszra a fejed! (egy átlag női frizura negyed kg-ot nyom)
Csonkítsd meg magad! Például nincs szükségünk minden ujjunkra
Nem hiszem,hogy kibírod,de tegyük fel,hogy igen.
Kb.2-3 kg-t de a nagy része csak víz.
Egyél brokkolit mellé mert szinte nincs benne kcal,es laktato,van ch csokkentett toast kenyer (50 kcal) es csirke sonka (20 kcal)
Inkabb ilyet egyel,ne turmixot,mert ugyanennyi kcal van benne,de a turmixtol ehes leszel.Ne jeges zoldteat igyal,mert csupa cukor,igyek zero colat/fantat/izesitett vizet.Ne egyel keveset,mert nagyon rosszul leszel,ha vege a 9 napra minimum egyel 1200 kcalt egy nap.En mozgas nelkul ennyi kcal-al heti 0.5 kg-t fogyok.
Es menj fel a kcalbazis.hu-ra en 60 kg-rol, 52.4-re fogytam 2 honap alatt vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!