2 év alatt kevés változás. Hogyan fogyhatnék?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok. (jéé még egy tini, aki fogyni szeretne...idegesítő a sok ilyen kérdés nem igaz? :'DD)
Szóval, óvodában úsztam. Majd egy olyan iskolába mentem, ahol minden nap testnevelés volt, egy héten egyszer úszás. (immár 8. éve :)) Iskola után heti 3x jártam külön, fizetős úszásra. Ezután abbahagytam és küzdősportba kezdtem.
2 éve járok. Imádom! :))
Az alakom amikor elkezdtem járni edzésekre, nem volt valami bíztató. Az edzések száma egyre nőtt az idővel, most heti 4-5 edzésnél tartok.
Szóval sosem volt jó alakom!
Izmosodtam az edzéseken, de nem sokat fogytam a 2 év alatt.
Úgy gondolom ez az étkezésemen múlik.
----------
És itt jön a kérdés! :DD (a kis élettörténetem után...-.-")
-Meg tudnátok mondani, hogy például milyen ételeket vigyek iskolába?
-Mikor és hogyan étkezzem?
-Miket hanyagoljak az étrendemből?
-Szeretnék még itthon is erősíteni, szálkásítani, ezt hogyan csináljam?
Reggelente guggolások, felülések, kitörések illetve fekvőtámaszok megteszik?
Futni is szeretnék járni, ha az idő arra fordul.
-Mennyi ideig fussak?
(160cm/63kg vagyok(bár nem a kiló a fontos))
Köszönöm, ha elolvastátok ezt a jó hosszú kérdésem!
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!^^
Előző ugye ezt te sem mondod komolyan?!
"M-es méretekkel is lehet sokkal szexisebb nőiesebb és lenyűgözőbb mindenki számára mint egy XS-es ha a szeme és a mosolya ragyog."
Mi az, hogy XS-es méret?? Az egy vékony gyerek méret!! És a mostani anorex gebéknek találták ki! Felnőtt nő, nem XS-es méret!
LEGALÁBB L-es, az a NŐIES méret!
Mi az, hogy: "M-es méretekkel IS (!) lehet szexisebb valaki?"
Normális vagy? Egy anorex gebe XS gyerek mérethez ne hasonlítgassunk már egy NŐIES méretet, ami L-esnél kezdődik! És nincs olyan, hogy M-es IS (!), ezt mégis hogy gondoltad?! Mintha lenéznéd az M-est, az XS gyerekméretűt meg felmagasztalnád. Remélem újraértelmezed saját magadat, mert ez nem normális, komolyan!
Nagyon szépen köszönöm!
Múltkor már kezdtem megbarátkozni a külsőmmel (kötelező úszáson), hiszen nem tudom leadni ott hirtelenjében, mikor eszembe jut. Nem egy nap alatt jött fel, nem egy nap alatt fog lemenni.
Ám most megint előjött ez a ,,jujj de nem vagyok megelégedve!" dolog. Gondolom, most ebben a korban, korszakban vagyok. :/
Hátha változik majd...vagy én változom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!