Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hany kilot lehet...

Szerintetek hany kilot lehet fogyni 36 nap alatt?

Figyelt kérdés

nekem 20 kg ot kell fogynom ennyi ido alatt (nem hiusagbo) hanem muszaj az nem lenyeg hogy miert. akik rovid ido alatt fogytak sokat azoknak a valaszat kerem csak. (kérek mindenkit hogy csak a kérdésre valaszoljon nem kell kioktatni)

Szoval: mennyi volt a legrovidebb idoi ami alatt a legtobbet fogytatok le? mit csinaltatok a cel eleresehez? tanacsok a sikerhez?

eleg eros jellem vagyok siman el tudom erni csak hirtelen jott ez a dolog es keves az ido ahoz hogy szepen lassan fogyozzak nem voltam meg elhizva ez elott, csak most hiztam el egy eve es van egy egeszsegugyi okom ami miatt le kell fogyjak kovetkezo alkalomra ennyit elore is koszi a valaszokat! :)

2018. jan. 25. 18:54
1 2
 11/20 Nadenden válasza:
Irtam hogy lehetetlen. Kerdezo ne kamuzz itt mert eleg gaz. Egy orvos se kerne ilyet. Mert lehetetlen. Ez a munkam resze nem mellesleg szoval hidd el, felejtos. Kezdd el aztan orulj annak a kevesnek is. Nem kellett volna zabalnod.
2018. jan. 25. 19:38
 12/20 A kérdező kommentje:
nem fogok magyarazkodni hogy miert szukseges ez..most sajnos akkor is muszaj es nem kamuzok most kaptam egy idopontot es az orvos nem azt mondta hogy foggyak le annyit ennyi ido alat csak azt hogy ezzel a tobblettel valoszinuleg nem tortenik meg aminek kell szoval ezert muszaj meg is lefogyjak adddig ennyit a reszleteket meg nem fogom elmondani mi miért van ahogy az elobb irtam nem kell magyarazkodnom de nem ertem hogy ha kijelentem hogy nem kell a kioktatas es csak a kerdesrekre kerek valaszt mert tisztaba vagyok a kovetkezmenyekkel akkor miert erzik eggyes emberek úgy hogy nekik meg is joguk van ezeknek a kommenteknek a megirasara nem tudom miert erzik ugy az emberek hogy csak ugy keres nelkul beleokoskodhatnaj mas eletebe !!! ha ezutan kapok meg kedves valaszokat kerek mindenkit hogy a kerdesekre valaszoljon vagy menjen vissza az altalanosba szoveget ertelmezni mert nyilvan nem ertette mit kertem meg gondolom a szulok se tanitottak semmit az emberek kereseinek tiszteletben tartasarol..
2018. jan. 25. 21:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha már az általánosról van szó, nem kötekedésből, de meg kéne tanulnod tagolni az írásodat, mert fárasztó értelmezni, amit írsz.

Ha orvos mondta, akkor ő egy buta, felelőtlen alak. Nem várhat el ilyen extrém irreális és egészségtelen dolgokat, ha beteg vagy, főleg nem.

2018. jan. 25. 22:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szarkasztikusan mondta vagy 2 hónapja tűzte ki azt a mostani határidőt...
2018. jan. 25. 23:04
 15/20 anonim ***** válasza:
6%

Én 36 nap alatt fogytam 18kg-ot, azaz napi fél kg-ot.

6napos tónusokban diétáztam(a hetedik napon óránként ittam egy pohár vizet, a nap végére összejött mindig a 4liter).

A 6 hétből minden 2.hét léböjt kúra, tehát 3x volt. Ilyenkor napi 1-2turmix(zöldségből és gyümölcsből) + sassy-víz(ennek nézz utána, nagyon jó zsírégető ital) egésznap 1-2liter meg gyógytea(zöldtea, szűztea, menta stb).

2x volt káposztaleves hetem, amikor csak káposztalevesen éltem(megtalálod a receptet káposztaleves diéta néven, csak meg ne und), napi 1-2 kisebb tányérral, tehát ezt sem vittem túlzásba. Emellett ugyanúgy sassy-víz, gyógyteák, sok víz fogyasztás.

Volt egy diéta, nem emlékszem, hogy mi volt a neve, de vmi 3napos villámdiéta volt, így nézett ki:

1.nap

-reggeli: fél grépfút, egy szelet vajas pirítós, egy csésze tea/kávé

-ebéd: fél csésze tonhal, egy szelet pirítós

-vacsora: 80gramm pulykamell hús, fél csésze párolt zöldbab

2.nap

-reggeli: egy tojás, egy szelet pirítós, egy csésze tea/kávé

-ebéd: fél csésze túró, 3szem korpovit kex

-vacsora: egy virsli, fél csésze párolt brokkoli

3.nap

-reggeli: egy szelet sajt, egy szelet pirítós, egy csésze tea/kávé

-ebéd: egy főtt tojás, egy szelet pirítós

-vacsora: fél csésze tonhal, fél csésze párolt sárgarépa

Emellett napi 1órát kardióztam(reggel-este, kardióval keltem, feküdtem, szószerint) + play áruházból letöltöttem a 30napos fogyókúra appot, amit mindennap 1 órát csináltam(minden napra megvolt, hogy miket kell megcsinálni, na én azt megháromszoroztam, mert 20percalatt végcsináltam és ogy kitoltam egy órára).

Meg gyalog jártam mindenhova, lakásban is aktivizáltam magam(többet takarítottam, besegítettem, bevásárolni mentem stb).

Szóval a lényeg, hogy ne egyedül vágj bele, hanem legyen vmi segítséged, amihez alkalmazkodsz. Nekem az előírt diéták, a napi edzésterv. A kardiot csak betettem mellé, nehéz volt eleinte felkelni fél órával előbb, de egy idő után(amikor láttam a változást) már reggel szinte pattantam ki az ágyból.

Szóval türelem, Te is megtudod. De rengeteg akaraterőre lesz szükséged.

2018. jan. 26. 01:32
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
Közben találtam egy ilyen diétát, ez hivatalos, ilyen kardiológus, tehát orvos által előírt, ez tuti bejön, én is ki fogom próbálni, itt a link: [link]
2018. jan. 26. 01:43
 17/20 A kérdező kommentje:
koszi utolso
2018. jan. 26. 06:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Én szeretnék normálisan válaszolni a kérdésedre de ennyi infóval nem nagyon lehet.

Szépen ki lehet matekozni ha tudsz mindent.

Mivel nem tudok rólad semmit kitalálok valamit.

Tegyük fel,hogy 30 éves férfi vagy 180 cm és mondjuk 100 kg.

A BMR szinted körülbelül 2100 kcal (tehát ezt alapesetben elégeti a szervezeted egy nap) erre mondjuk még mozogsz minden nap x időt az legyen plus 400 kcal, tehát összesen a napi kalóriaégetésed 2500 kcal.

De mivel enned kell ahhoz,hogy ne halj meg legyen napi 500 kcal a beviteled.

Így végül 2000 kalória a napi égetésed.

Ezt megszorzod a 36 napoddal és kijön 72.000 kalória, ezt elosztod 7000-rel ( ennyit kell elégetni körülbelül -1 kalóriához) és kerekítve 10 kg jön ki.

Ez felett még megy le bőven víz, salakanyag,izom ami maximum 5-6 kg.

Tehát ha egy 180 cm-es 100 kg-os férfi vagy akkor talán sikerülhet a 16 kg fogyás 36 nap alatt.

2018. jan. 26. 08:26
 19/20 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem vagy kórosan elhízott, akkor ha sikerül is 20kg-ot (vagy akár csak 10-et) fogynod, nem leszel olyan állapotban, hogy az a dolog megtörténjen. A szervezeted nem képes mindent tolerálni.

Egyébként ez egy anonim oldal, szóval akár i is írhatnád az indokot, akkor nem lenne ez a nagy értetlenkedés.

Nem te vagy, aki pár napja azt írta ki, hogy az orvosa 20napos nem evést "írt fel" neki?

2018. jan. 26. 10:26
 20/20 A kérdező kommentje:
nem nem én vagyok...
2018. jan. 26. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!