Szerintetek hany kilot lehet fogyni 36 nap alatt?
nekem 20 kg ot kell fogynom ennyi ido alatt (nem hiusagbo) hanem muszaj az nem lenyeg hogy miert. akik rovid ido alatt fogytak sokat azoknak a valaszat kerem csak. (kérek mindenkit hogy csak a kérdésre valaszoljon nem kell kioktatni)
Szoval: mennyi volt a legrovidebb idoi ami alatt a legtobbet fogytatok le? mit csinaltatok a cel eleresehez? tanacsok a sikerhez?
eleg eros jellem vagyok siman el tudom erni csak hirtelen jott ez a dolog es keves az ido ahoz hogy szepen lassan fogyozzak nem voltam meg elhizva ez elott, csak most hiztam el egy eve es van egy egeszsegugyi okom ami miatt le kell fogyjak kovetkezo alkalomra ennyit elore is koszi a valaszokat! :)
15 kiló volt a legtöbb, 2 hét.
80 kiló voltam és 65 lettem.
Hogy hogyan? Műtétem volt és a 2 hét bentfekvés alatta kb annyi étvágyam volt bármihez mint az élethez ;)
Egészségesen mondjuk 2-4, 8-at simán lehet valami elvetemült módszerrel, talán meg 10-et is.
De nagyon szarul lennel és 8-12 vissza is jön a koplalás után.
4 hét alatt 13 kg. Naponta csak egy almát ettem, és egy órát tornáztam. Ruhában csinos lettem, de a legnagyobb melegben hosszú nadrágban és hosszú ujjúban jártam, úgy megnyúlt a bőröm, hogy szégyelltem pólót venni.
A doki a gyomorhurutomból három hét alatt kezelt ki, aztán újabb két hónap alatt 18 kg zsír jött fel, az elvesztett izom helyett is.
Tudom, ez nem érdekelt, de úgy gondoltam, úgy fair, ha azt is tudod, mi volt az ára.
Én most ketogénnel (és kalóriaszámolással) fogyok a leggyorsabban, heti 1.5 kg, az 5 hét alatt 7,5 kg. És még ez is bőven várakozáson felüli, heti 1 kg-nál többel irreális lenne számolni, főleg, mivel nem vagy extrém túlsúlyos.
Nem kioktatás, de barátkozz meg a gondolattal, hogy ez semmilyen módon nem fog menni. Ha egy 10-est le tudsz adni, az is "szép" eredmény (a "szép" nem véletlenül van idézőjelben, mert hogy nem okos dolog, azt te is tudod)
Gyakorlatom nincs benne, de utána lehet számolni, hogy 10 kilóhoz is 2000 kcal napi kalóriadeficit kell, persze ez rendes, zsírból fogyás. Vízből, salakanyagból egypár kiló könnyen lemegy, de utána ez megáll, hisz nincs már mit veszteni normális körülmények között...
Úgy lehet többet veszteni, hogy rengeteget edzel, de ezt nem bírja a szervezet ilyen hosszan, ellenállóbb embereknél sem, na jó, néha biztos megtörtént halál- és büntetőtáborokban, egyeseknél. Nyilván számít, mekkora a felesleged. Ha muszáj fogynod, akkor lehet, hogy nagyon kövér vagy és műtéthez kell, de akkor az edzés még neccesebb.
Őszintén szólva nem hiszem, hogy le kell fogynod ilyen gyorsan, tönkretéve magad, egészségügyi okokból. Korábban kellett volna észbe kapnod, most fogyj normálisan, hogy mérsékeld a károkat.
#6: nem akarlak elkeseríteni, de nem fog menni. Ha koplalsz, elsősorban izomból fogsz fogyni. A mérleg kevesebbet mutat majd, de formátlanabb, zsírosabb leszel, hiszen az ember alakját az izomzata határozza meg.
A másik: ha odafigyelsz a folyadék, és a kollagén bevitelre, a bőr akkor is csak heti 1 kg-ig tudja követni a fogyást. És utólag már nem húzódik vissza, akkor már csak a plasztikai műtét segít.
Visszahívás: koplalás után a szervezeted azonnal elkezd raktározni, mihelyst lesz miből! És ahhoz nem kell kalóriát önhöz. Olyan beviteltől indul meg a hízás, amitől alapesetben fogyás, úgy belassul az anyagcsere.
Sajnos, nekem ezt előre nem mondta el senki, a saját bőrömön tapasztaltam meg. Hidd el, nem éri meg!
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!