Szerintetek elérem a célomat? HELP!
Első vagyok.. épp azon gondolkoztam,hogy odairjam e,hogy maximum két kilót fogyhatsz (ami téynleg zsir,és nem izom és viz) :D Ez esetben elnézést kérek,és módositok: ESÉLYES ,hogy eléred a célod:) Az baj ha éjszaka keveset alszol.. 6-7-8 órát aludj .Reggelire teljes kiőrlésü kenyér,vagy zabpehely, tizorai gyümölcs ebéd csirkemell,barnarizs,saláta uzsonna sonka,tojás,zöldségek,csirkemell, vacsora sovány túró,sonka,csirkemell
Ez nagyon nagy vonalakban egy jó étrend . Mellé 3-4 liter viz ,meg a bringa és jo leszel.
Én a legtöbbet akkor fogytam, mikor szó szerint alig ettem valamit, mondjuk napi 1szelet kenyér, aztán semmi más. Nagyon éhes voltam, de nem volt időm enni, mert melóznom kellett rengeteget, pavilonokat matricáztunk kiállításra egy hétig :) Közben meg bringával jártam be dolgozni (úgy napi 10-15 km). Így szerintem naponta fogytam egy kilót. Nem hülyéskedek, de egy hét alatt olyan vékony lettem, hogy a mellem is eltünt :)
Az más kérdés, hogy következő héten már többet kajáltam, és nem bringáztam, így vissza is híztam valamennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!