Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek elérem a célomat?...

Szerintetek elérem a célomat? HELP!

Figyelt kérdés
25-én nyaralni megyek Horvátországba a pasim családjával. Szeretnék addigra bomba alakot! Ha az elkövetkező 19 napban minden nap 2 órát biciklizem, és diétázom, elérhetem a célomat? Szerintetek? Segítsetek pls. És még valami...baj, ha éjszaka keveset alszom, és ha éhes vagyok paradicsomot és uborkát eszem?
2010. jún. 6. 00:23
 1/9 anonim ***** válasza:
esélytelen..
2010. jún. 6. 00:50
 2/9 A kérdező kommentje:
2 kg-ot akarok fogyni :D elfelejtettem beleírni. és kicsit feszesebb hasat
2010. jún. 6. 00:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.. épp azon gondolkoztam,hogy odairjam e,hogy maximum két kilót fogyhatsz (ami téynleg zsir,és nem izom és viz) :D Ez esetben elnézést kérek,és módositok: ESÉLYES ,hogy eléred a célod:) Az baj ha éjszaka keveset alszol.. 6-7-8 órát aludj .Reggelire teljes kiőrlésü kenyér,vagy zabpehely, tizorai gyümölcs ebéd csirkemell,barnarizs,saláta uzsonna sonka,tojás,zöldségek,csirkemell, vacsora sovány túró,sonka,csirkemell

Ez nagyon nagy vonalakban egy jó étrend . Mellé 3-4 liter viz ,meg a bringa és jo leszel.

2010. jún. 6. 01:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Most ettem, paradicsom+uborka "salátát". Napközben paradicsom, uborka, puffasztott rizs, néha egy kis sajtkrém zsemlében, szalámit nem eszem (mondjuk bűnöztem, most megettem négyet ._.), főtt tojás, és kínai saláta. (mikrós) Emellett számolgatom a kalóriákat. Gyümölcsben dinnye+alma. Hát remélem összejön :D az a két kiló igazán lemehetne...
2010. jún. 6. 01:07
 5/9 A kérdező kommentje:
És vitamint is szedek.
2010. jún. 6. 01:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyenkor ennél akkor azt felejtsd el. Ilyenkor már minden egészségtelen hiába esztel egészségeset. Meg ehez jó sok futás, rengeteg torna is kell. Sok szerencsét! kívánom hogy teljesüljön a vágyad, és előre is jó nyaralást! ;)
2010. jún. 6. 01:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2010. jún. 6. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a legtöbbet akkor fogytam, mikor szó szerint alig ettem valamit, mondjuk napi 1szelet kenyér, aztán semmi más. Nagyon éhes voltam, de nem volt időm enni, mert melóznom kellett rengeteget, pavilonokat matricáztunk kiállításra egy hétig :) Közben meg bringával jártam be dolgozni (úgy napi 10-15 km). Így szerintem naponta fogytam egy kilót. Nem hülyéskedek, de egy hét alatt olyan vékony lettem, hogy a mellem is eltünt :)

Az más kérdés, hogy következő héten már többet kajáltam, és nem bringáztam, így vissza is híztam valamennyit..

2010. jún. 6. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Esélyes. Egyél sok fehérjét, attól nem leszel éhes, és nem is hízol. De mozognod kellene napi 1 órát legalább.
2010. jún. 6. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!