Ezzel elérem a célomat?
Figyelt kérdés
egyenes hajam van,utálom,viszont a vége mindig össze vissza kunkorodik,és nem akarom állandóan vasalgatni és ezzel tönretenni.szóval arra gondoltam,hogy veszek 1 ilyen hajszárítót: [link]
a kérdés,hogy ezzel legalább behullámosodik az egyenes haj?
2011. febr. 20. 19:43
1/5 anonim válasza:
olyan Ke$ha-s hajat csinál, ha ezzel szárítod, barátnőmnek ilyen van.;) és nagyon jó:)
2/5 just.me válasza:
Nem. Nekem is egyenes a hajam. De ha csak a hajad vége kunkorodik akkor úgy szárítsd a hajad, hogy körkefével és hajszárítóval. :)
3/5 A kérdező kommentje:
na akkor most melyik? :D
2011. márc. 4. 22:41
4/5 anonim válasza:
Nekem ez a hajszárító semmit nem segített,csak úgy hogy bedaueroltattam és ha kimosom ezzel szárítom meg.
Ha kivasalom.és utána jó langyos vízzel kimosom,öblítgetem,de nem hagyom hogy a súlya lehúzza akkor utána ugyanúgy begöndörödök.
5/5 anonim válasza:
Én hajhabot szoktam használni,és összenyomogatom a hajam vele,de gondoltam kipróbálom ezt a hajszárítót...Semmivel sem lett jobb a hajam így,mint a sima hajhabos módszeremmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!