Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi allhat a hatterben?

Mi allhat a hatterben?

Figyelt kérdés

Depresszios vagyok,de heti 4nap edzek honapok ota nem eszek cukrot, edesseget kenyeret,meg ugy altalaban nem szoktam sokat enni. Fiu vagyok 25 eves, es tavaly ota most 140kg lettem. Futni szoktam,de mehez sokszor alig kapok levegot, es nem ertem hogy mitol vagyok nagydarb,2014tol lettem depresszios akkor voltam 85kg.

Orvoshoz nem mentem.meg el,de sokak szerint elkene mennem csak szegyenlem szerintetek?

2018. jan. 24. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is el kellene menned orvoshoz. A futást meg hagyd abba ilyen súllyal!
2018. jan. 24. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Másból sem viszel be többet, mint amire szükséged van?
2018. jan. 24. 17:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmibol vizet iszok, sokat alszok mivel depresszios vagyok es nincs munkam,netezni szoktam meg edzesre jarni, de alig eszek, reggelirw semmit ebedre egy kis hust koret nelkul, vacsorara edzes utan meg halat szoktam enni, harcsafilet azt is megsutve,
2018. jan. 24. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha tudod magadról, hogy depressziós vagy, akkor miért nem ülsz már az orvosi rendelőben???

Nem tudom, hogy milyen magas vagy, de ez nagyon veszélyes állapot!!

Nem csak a kenyér, cukor, édesség hízlal, hanem bármi, amivel átléped a napi kalória keretedet!

Ilyen súllyal futni meg kész őrültség!! Azonnal fejezd be!! Menj úszni, vagy szerezz egy szobabiciklit és tekerj, ezek ízület kímélő kardió mozgások. De futni??! Csoda, hogy még élsz!

Mi tórtént 2014-ben, mitől vagy depressziós? Na azzal fordulj egy pszichológushoz!

2018. jan. 24. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Akit erdekel privatban leirom hogy mitol vagyok depresszios.

Futopadom szoktam kocogni, de ugy hogy nincs gyorsra allitva. De semmi hatasa.

2018. jan. 24. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Márpedig a semmiből még depresszió, sőt komoly betegségek mellett sem épít zsírt a test, valamikor be kellett vinned azt a rengeteg pluszkalóriát... Amit leírtál, hacsak nem bődületes adagok, az alapján tempósan kéne fogynod, nonszensz, hogy nem. Kevés evéssel mindenki lefogy, csak bizonyos betegségeknél problémái lesznek.

Futni tényleg ne fuss ekkora súllyal.

2018. jan. 24. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy probléma?
2018. jan. 25. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a depresszió hízlal, hanem h a depressziósok zabálnak össze vissza mindent (valamelyik) mert attól jobban érzi magát. A semmiből nem lehet hízni, főleg nem fenntartani 140 kilót.
2018. jan. 25. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!