Rettenetesen fáj a fejem! Agydaganat állhat a háttérben?
Az egész sztori még év elején kezdődött, ilyen magyon kicsi félrebeszélésekkel meg nehézfejérzettel meg ilyenekkel. És aztán elmúlt. Mondjuk persze elő-elő jöttek más dolgok is pl. Egy pár géferákra utaló tünet. (Vagyis csak szerintem azok, már kis is nevettek emiatt, hipichonder vagyok) Múlt héten pedig tesiiiin elájultam. Szerintem e mögött valami keringési probléma állhat, mert tegnap is majdnem beájultam amikor nagyon kihajtottam magam. Meg amilor rosszul vagyok, akkor álltalába a szívemmel van gond. Na mindegy. Elmentem vele orvoshoz és mivel, miután elájultam rángatóztam is ő azt hiszi epilepsziás vagyok. Vagyis továbbküldött a neurológiára. Én meg ugye olvastam az agydaganat tüneteit és közte van az epilepsziás roham szerű dolgok. És teljesen be vagyok pánolva. Tegnap óta rohadtul fáj a fejem néha jjobb néha bal oldala. De van amikor hátul. Erős, éles fájdalom, ami kb max 5 percig tart. Aztán nincs egy darabig. Aztán megint előjön. Kezdek félni. Nagyon nem vagyom egy fejfáj9s típus. Mondjuk nem tudom, mennyire függ ez össze vele, de most jött meg. Anyumnak ettől is szokott fájni a feje. De nekem ilyen még nem nagyon volt. Agydaganat?
14/L
Csinált vizsgálatot a neurológus? EEG-t? Csináltak vérképet? MRI-t vagy CT-t? Iszol elég folyadékot van rossz fogad?
A fejfájást okozhatja a lyukas fog is... Ha epilepsziás vagy, akkor azt több minden előidézheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!