Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agydaganat? Kezdek félni.

Agydaganat? Kezdek félni.

Figyelt kérdés
Egyre jobban félek. Még nyár végén kezdődött a parám azzal, hogy elkezdtem szédülni. És ilyen fura érzésem volt. Mintha nem is lenne valóság a valóság. Aztán pedig elkezdett fájni a fejem. Utána pedig homályos látás jelentkezett. Most pedig a memóriámmal a fogalmazási képeségemmel és a beszédkészségemmel is egyre több gond van. Mondjuk 14 éves vagyok és 8.-os és eddig csak kettő négyest szereztem. A suliba minden tök jól megy. A tanulással nincs bajom. Csak így általánosságba. Elfelejtem napközben, hog reggel mit húztam fel. Ilyenek. Néha nyom a fejem. Emésztési zavaraim vannak. Néha zsibbad a fúlcimpám és a kőnyököm. Igen, orvoshoz még nem mentem vele...de nem is igazán szeretnék. Tudom, hogy kellene, de várok még valamit. Valami monumentális változást, hogy legyen látható tünet. Mert jelen helyzetbe anyáék szemberöhögnének ha azt mondanám, hogy szerintem agydaganatom van. Mondjuk ebben az is közrejátszhat, hogy hipochonder vagyok és tavaly nyáron rendszeres produkáltam a gégerák összes tünetét aztán elmentem fül-orr-gégére és semmit nem talált...Tehát lehet, hogy ez is csak a képzeletem szüleménye?? Köszi, hogy elolvastad. És előre köszi a választ

2017. okt. 21. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Első 2 sort olvastam el, majd tekertem lefele, és kiszurta a szemem, hogy nem akarsz ezzel orvoshoz menni.

Pedig bármilyen komoly neurológiai tünet állhat a háttérben.

2017. okt. 21. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Ezek azért komoly tünetek (homályos látás, memória- és beszédzavar), szerintem igenis menj el az orvoshoz. Akár a szüleid tudta nélkül is, egyik nap besétálsz a házidokidhoz és elmondod a ezeket neki is. Nem fogja félvállról venni és inkább menj el feleslegesen vizsgálatokra minthogy ne derüljön ki időben, ha baj van.
2017. okt. 21. 22:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek lehet rák is?? Halálos??? Jó, mondjuk itt egy kicsit felnagyítottam a tüneteket
2017. okt. 21. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy rák:) millió más is lehet, még az is, hogy tényleg csak szimpla stressz. De azt sem árt kezelni, mert hosszútávon gondokat okozhat.
2017. okt. 21. 22:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnyugodtam. Mert szembetűnő, hogy akkor kezdődött el amikor szóbajött a suli. És suli időbe kicsit fel is erősödnek a panaszok. Lehet valami köze hozzá...
2017. okt. 21. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden lehet. Lehet, hogy szemüveget kéne hordanod, lehet, hogy a vércukroddal van baj, lehet hormonális probléma, lehet vérszegénység vagy vitaminhiány, lehet nem viszel be elég folyadékot. Háziorvoshoz menj el, meséld el a panaszaidat, fogsz kapni beutalót egy vérvételre minimum és az alapján már el lehet indulni. Nekem kb 3 éve volt, hogy folyton fáradt voltam, széldültem és nem fogtam fel úgy a dolgokat mint korábban. Kiderült, hogy vashiányos vérszegénység miatt volt. Azóta csak egy tablettát beszedek egy nap és semmi bajom.
2017. okt. 21. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Magad válaszoltad meg az egészet, hipochonder vagy:-( mindent felnagyítasz. Neked egy pszichológusra van szükséged, sürgősen.
2017. okt. 22. 10:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Véletlenül se menj el orvoshoz, várd meg ameddig még ezer más bajod is lesz és még vagy 25 féle halálos betegséggel is diagnosztizálod magad...
2017. okt. 22. 11:47
 9/11 anonim ***** válasza:
NE menj orvoshoz, csalók mind nem értenek hozzá. GYK és a Google a legjobb. Egyértelműen rák, szerintem szerezd be a kemót a feketepiacon és kezd el mihamarabb a kezelést, de otthon!
2017. okt. 22. 19:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Komolyan azt gondolod, hogy rák?? Légyszi az ilyen válaszokkal ne vicceljetek.
2017. okt. 22. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!