Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agydaganat? Kezdek félni.

Agydaganat? Kezdek félni.

Figyelt kérdés
Egyre jobban félek. Még nyár végén kezdődött a parám azzal, hogy elkezdtem szédülni. És ilyen fura érzésem volt. Mintha nem is lenne valóság a valóság. Aztán pedig elkezdett fájni a fejem. Utána pedig homályos látás jelentkezett. Most pedig a memóriámmal a fogalmazási képeségemmel és a beszédkészségemmel is egyre több gond van. Mondjuk 14 éves vagyok és 8.-os és eddig csak kettő négyest szereztem. A suliba minden tök jól megy. A tanulással nincs bajom. Csak így általánosságba. Elfelejtem napközben, hog reggel mit húztam fel. Ilyenek. Néha nyom a fejem. Emésztési zavaraim vannak. Néha zsibbad a fúlcimpám és a kőnyököm. Igen, orvoshoz még nem mentem vele...de nem is igazán szeretnék. Tudom, hogy kellene, de várok még valamit. Valami monumentális változást, hogy legyen látható tünet. Mert jelen helyzetbe anyáék szemberöhögnének ha azt mondanám, hogy szerintem agydaganatom van. Mondjuk ebben az is közrejátszhat, hogy hipochonder vagyok és tavaly nyáron rendszeres produkáltam a gégerák összes tünetét aztán elmentem fül-orr-gégére és semmit nem talált...Tehát lehet, hogy ez is csak a képzeletem szüleménye?? Köszi, hogy elolvastad. És előre köszi a választ

2017. okt. 21. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Most komolyan, szerinted gyk-n egy idetévedt szerencsétlen meg fogja tudni állaptani, hogy mi bajod, amikor egy orvos is csak több vizsgálat, teszt, vérvétel, CT, stb. után tud biztosat mondani?
2017. okt. 22. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!