Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tóth Verát miért dicsérik...

Tóth Verát miért dicsérik sokan amiért lefogyott?

Figyelt kérdés

Annyira, ökölbe szorul másnak a keze. aki 150 kgos, és vért izzadva fogy le, több honapig, akár évig megvonva mindenféle szénhidrát, kenyér, és egyéb cukrok, édességek megvonását is, nem kis akarttal, Tóth Vera meg a nagy részét műtéttel érte el és mindenhol ezt olvasni.

Persze nekem tetszik, mint nő mivel srác vagyok, de én ezekkel foglalkozom, meg edző is vagyok, de kb pár évvel ezelőtt, 145 kg voltam, nagyon sokat kellett érte szenvednem, hogy elérjem a 85kgt és ugy hogy nem ereszkedett el a bőr, Rettentő sokat.

Más előttem ette a pizzát és egyéb finomságokat, én meg kibirtam, leküzdöttem, és ezt meg amit mást csinál kéne példának venni, és nem az hogy műtéttel elérte azt hogy, kevesebbet raktároz el a szervezet, de egy idő múlva visszajönnek a a kaloriák rá, mivel, ugyan annyit eszik feltehetőleg mint mielőtt lefogyott volna, és az hogy egy csodagépre kiáll és szelfizik edzésnek sem nevezhetp.

Csak azért irtam őt példának, mert midnenhol erről olvasni, ujságokban és stb. és kicsit sőt nem kicsit, megtéveszti az embereket ez pénzzel meg máűtéttel bármi elérhető és nem kell érte megszenvedni?

Mert ez nagyon nem igy van., a sikerért mmeg kell szenvedni dolgozni, ahogy a pénzért is. dolgozik az ember.

2018. jan. 23. 21:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
66%
Elég durva hogy egy idegen ember élete és döntései ennyire felzaklatnak:DDDD Gondolom a szilikonmellű nőkről is hasonló véleménnyel vagy;) Előttem már sokan leírták miben hibádzik az elgondolásod, de még annyit hozzáfűznék hogy sokan azért is folyamodnak a műtéthez mert hormonális vagy étkezési zavarok miatt nem tudnak a megszokott módon lefogyni. Tudom hogy ilyen szűk látókörű aggyal mint a tied nehéz felfogni, de léteznek PCOS-el küzdő nők, illetve nagyon durva stresszevők akik kiskoruk óta evéssel vezetik le a feszültséget, érzelmi bántalmakat, és egyáltalán nem könnyű kigyógyulni egy ilyen mentális dologból főleg ha évtizedek óta benne van valaki. A Tóth Veráról meg csak annyit hogy szerintem senkit nem tévesztett meg, nyíltan vállalja hogy műtét segítségével fogyott le, a cikkeket meg nem kötelező elolvasni. Elég ciki hogy felnőtt emberként ez a legnagyobb problémád
2018. jan. 24. 12:58
 22/27 Andizsuzsi ***** válasza:

"Egyaltalan nem csokkent a testzsirszazalek,ezzel sem vagy tisztaban."

Megmondanád akkor, hogy mi volt az a 45 kiló, ami leugrott róla?

"Testzsirszazalek csokken abban az esetben ha az ember cardio vagy aerob edzeseket vegez, vagy kevesebb kaloirat visz be, mint amennyit eleget."

Yes. Mivel a gyomra kb a negyede a normálisnak, ezért ő kevesebb kalóriát visz be, mint amennyit eléget.

"De te ezt ugysem erted,aki feltehetoleg szinten nem sportol."

Amit írsz, azt tényleg nem értem, egyebekben nincs igazad. Lósz@rt sem tudsz rólam, viszont süt belőled a hímsovinizmus. Vagy troll vagy , és akkor minden elismerésem, vagy szimplán buta. De akkor ne akarj emberekkel dolgozni.

2018. jan. 24. 13:58
 23/27 A kérdező kommentje:

Kedves előttem szolo. Szerinted mire való ez az oldal?

Fogyókurák témakörében,: ? Ez nem porbléma, ez egy kérdés volt, és képzeld én is stressz feszültséget evéssel vezetem le azért voltam 140 kg.

Akkor kövessük az ő példáját, eszek, abbahagyom az edzést, meg minden mást, eszek rendesen, majd megint leszek 120 kg, aztán megműtetem magam.

Mind már irtam azért irtam ki ezt a kérdést, mert ezzel vannak tele a média. Fogadjunk hogy a kommentelők közül a legtöbb csaj.

Korábban én is küzdöttem a kg-al tehát tudom milyen a stresszevészet, és miegymás, de én akarttal értem el amit, kibirtam, mert költhettem volna én is egyéb műtétekre, mert van nekem is pénzem, de ne a könnyebbik utat váalsztjuk, mert azzal, nem sportolunk, nem táplálkozunk egészségesen, saját magunk szervezetét, tesszük tönkre.

Attól hogy valaki igy lefogyott még az életmóda nem változott meg.

és azt nem nevezem edzésnek, hogy valaki feláll egy csodagép elktronikus gépre, 20 percig csinál vele valamit, majd utána fél órát szelfizik egy tükörben.

Köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 24. 14:04
 24/27 A kérdező kommentje:

Megmondanád akkor, hogy mi volt az a 45 kiló, ami leugrott róla?

Fogalmam sincs mivel nem követem az ő munkásságát. De azt tudom hogy hova jár edzeni, ami nem nevezhető edzésnek.

Én csak nagyvonalakban irtam le amit. Mellesleg akkor nem nyult volna meg a bőr.,és nem logna, azért megy plasztikáztatni ezek az emberek.

ha valaki egészégesen fogy le, annak nem fog logni a bőre sem. Ennyit erről.

Rengetekt csaj jár edzeni, sulyemelés és miegymás, na ők, edzenek, sportolnak, ., az edzésnek nevezhető.

tehát himsoviniszta sem vagyok, mert rengeteken járnak edzeésekre, és ugy érik el céljaikat, és aza követendő példa.

Nincs több hozzááfűzni valóm ehhez.

2018. jan. 24. 14:10
 25/27 anonim ***** válasza:
70%
Neked nem tök mindegy, h h fogyott le?! Bakker, beteg vagy. Az Isten mentsen meg egy ilyen edzőtől... Vagyis valószínű te valami divatedző lehetsz. Mit érdekel ez téged? Azért mert te megdolgoztál érte. Istenem, és? Örülj neki! Ennyi. Hiába írják, nő létemre sosem feküdnék kés alá a fogyás érdekében. Na bummm, nem hülyítettek meg ezzel :D De nem is foglalkozom más emberekkel. Plusz, neked az a "dolgod", mint tréner, h megszerettesd az emberekkel az edzést, a mozgást, de ehelyett te mindenkit kőkeményen megakarsz szívatni, mert "neked is el kellett szenvedned".. Romlott a gondolkodásod. Törődj magaddal. Látom úgyis odáig vagy magadtól!
2018. jan. 25. 14:28
 26/27 anonim ***** válasza:
Én is irigy vagyok rá, de! Hiába ilyen olyan műtét, a gyomor újra kitágul. Napokban láttam a tévében és szerintem kezd visszahízni. Amúgy igen, pénzzel könnyebb bármit elérni…de azt meg is kell tudni tartani.
2018. jan. 27. 19:34
 27/27 anonim ***** válasza:

Retardált kérdező, a bőr mindenképp megnyúlik, HA GYORSABBAN FOGYSZ, MINT AHOGY A TESTED MEGSZABADUL A FÖLÖSLEGES BŐRTŐL. Hátha nagybetűkkel eljut nemlétező agyadig.

De hogy azt hogy kötötted össze setét fejed ürességében, hogy a -45 kiló az nem zsír, hanem bőr.... na b--zdmeg, felnőttkori abortuszban részesítenélek.

Továbbá a kalóriaipart már rég leleplezte a tudomány, hogy kamu. ;)

2018. jan. 27. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!