Tóth Verát miért dicsérik sokan amiért lefogyott?
Annyira, ökölbe szorul másnak a keze. aki 150 kgos, és vért izzadva fogy le, több honapig, akár évig megvonva mindenféle szénhidrát, kenyér, és egyéb cukrok, édességek megvonását is, nem kis akarttal, Tóth Vera meg a nagy részét műtéttel érte el és mindenhol ezt olvasni.
Persze nekem tetszik, mint nő mivel srác vagyok, de én ezekkel foglalkozom, meg edző is vagyok, de kb pár évvel ezelőtt, 145 kg voltam, nagyon sokat kellett érte szenvednem, hogy elérjem a 85kgt és ugy hogy nem ereszkedett el a bőr, Rettentő sokat.
Más előttem ette a pizzát és egyéb finomságokat, én meg kibirtam, leküzdöttem, és ezt meg amit mást csinál kéne példának venni, és nem az hogy műtéttel elérte azt hogy, kevesebbet raktároz el a szervezet, de egy idő múlva visszajönnek a a kaloriák rá, mivel, ugyan annyit eszik feltehetőleg mint mielőtt lefogyott volna, és az hogy egy csodagépre kiáll és szelfizik edzésnek sem nevezhetp.
Csak azért irtam őt példának, mert midnenhol erről olvasni, ujságokban és stb. és kicsit sőt nem kicsit, megtéveszti az embereket ez pénzzel meg máűtéttel bármi elérhető és nem kell érte megszenvedni?
Mert ez nagyon nem igy van., a sikerért mmeg kell szenvedni dolgozni, ahogy a pénzért is. dolgozik az ember.
Ökölbe szorul más keze attól,hogy valaki a műtétet választotta? Miért zavar ez téged vagy bárki mást?
Én egyszerűen képtelen vagyok felfogni ezt a mentalitást,az égvilágon senkinek nincsen joga ítélkezni felette amiért ő ezt az utat választotta.
Úgy gondolod könnyű ez az út?
Akkor szerintem járj még utána ennek az eljárásnak vagy nézz meg pár részt az "élet 250 kg" felett című műsorrol.
Ez a műtét csak és kizárólag annyiban segít,hogy kevesebbet legyen képes enni az illető.
Ugyanúgy tartaniuk kell egy diétát mint annak akinek nem volt hasonló műtétje és ha nem tartja pontosan ugyanúgy visszahízik mint bárki más.
Ha valóban edző vagy akkor ideje változtatnod a szemléletmódodon, mert attól még,hogy valaki ilyen segítséget vesz igénybe még nem lesz kevesebb.
Mielőtt bárki rámugrana amiért ez esetben védem őt, nem, nekem nem volt bypass műtétem és kövér sem vagyok.
Szerintem nem az irigység szólt belőle. Ezt az "irigy vagy" dumát amúgy azok a buta prolik nyomják folyton a másik emberre akik saját maguk mindenkire féltékenyek.
Ez a csaj egy nulla. Valahogy papírra akar kerülni ahogy a sorstársai is.
Nem tud semmit letenni az asztalra ezért vagy pasikat szopkod vagy csöcsöket fújat vagy felvarratja a homlokát a seggére - ennek mindig van olvasottsága a prolik között, akik szerint erre a normális ember irigy.
#Andizsuzsi A kérdező szerintem is irigy.
Egyébként meg nem is gyomorszűkítő műtéte volt tudtommal,hanem valami más típusú.
Mondjuk a kérdező nem tudom mire irigy... Ha én olyan kövér lennék/lettem volna sem vállalnék egy olyan műtétet az tuti!
Szerintem teljesen jogos amit a kérdező ír. Egyáltalán nem foglalkozok ezzel a csajjal, mégis rengeteg helyen szembe jön velem az ő ,,csodálatos" fogyása.
Egyáltalán nem nagy dolog ez tőle, sőt a könnyebb utat választotta, nem ertem miért van ilyen nagyra vele magával.
Ha edzett volna, diétázott volna, tett is volna érdemben azért, hogy lefogyjon, ahogy ezt mi, ,,közemberek" tesszük, és így érte volna el, amit elért, akkor elismerném, hogy na, ez tényleg szép volt.
De így...semmi példaértékű nincs benne.
Es persze, ha megteheti a csaj, csinálja így, csak ne istenitse már a média, hogy ez a tóth vera milyen csodálatosan lefogyott.
És mielőtt nekem is jönnének a ,,biztosan csak irigy vagy" kommentek, 175 centisen és 60 kilósan elégedett vagyok az alakommal, nem vagyok irigy rá, sőt.
Előbb gratulálok egy olyan embernek akinek fél év alatt csak 1-2 kilót sikerül leadnia, de tett is erte valamit, mint ennek a nőnek.
Andizsuzsi! Esetleg te lehetsz irigy,en nem vagyok mert ferfi vagyok esetleg ferfira lehetek aki elsportolo,de olyan nem nagyon letezik egy ferfi irigy lenne, egy nonek barmilyen fogyas modszerere .
A masik. Nem ertetted meg hogy mit irok ezzel.
Toth vera egy pelda volt, ez azoknak is szol,akik ilyen mutettel es csoda modszerekkel fogynak. Tegyek halkan titokban, de ne ezt hangoztassak sok mas embernek hogy ez a jo modszer mert nem ez.
Nezzetek utana a crossfittnek vagy barmi egyeb sportnak,ahol az emberek kemenyen edzenek hogy elerjek a sikereiket.
Ez a dicsoseges.
Es engem nem erdekel felolem kiszedheti a gyomrat is,az illeto, csak ne hangoztassak ezt hogy lefogyott, mert nem lefogyott ,hangiztassak azt hogy mutet altal megvaltozott a testalkata, a fogyas az egyenlo kemeny edzes,es dieta.
A mutet egyenlo alakvaltozas,ami kesobb ugyanolyan lesz mint amilyen volt.
Az a baj sok ember lusta sportolni.
"Andizsuzsi! Esetleg te lehetsz irigy,en nem vagyok mert ferfi vagyok"
Ó jaj, te teremtés koronája! Nem, te egyszerűen tudatlan vagy. Nem tudom, hogy hol és ki adott neked papírt arról, hogy edző vagy, de alapvető ismereteknek nem vagy birtokában, amit sima biológia órán el lehet sajátítani.
"A masik. Nem ertetted meg hogy mit irok ezzel."
De. Pontosan értem. Te megküzdöttél a fogyásodért, Vera pedig pénzért vette - szerinted. Irigyled tőle a szerinted könnyebb utat. Én meg erről beszélek.
"Tegyek halkan titokban, de ne ezt hangoztassak sok mas embernek hogy ez a jo modszer mert nem ez."
Hol nyilatkozta azt, hogy ez a jó módszer? Azt mondta, hogy neki ez volt az egyetlen módszer.
"Es engem nem erdekel felolem kiszedheti a gyomrat is,az illeto, csak ne hangoztassak ezt hogy lefogyott, mert nem lefogyott"
Dehogynem. Neked, mint edzőnek pontosan tudnod kell, hogy a fogyás a testzsírszázalék csökkenését jelenti. Verának jelentősen csökkent a testzsírszázaléka, ergo lefogyott.
"A mutet egyenlo alakvaltozas,ami kesobb ugyanolyan lesz mint amilyen volt."
Na látod végre egyetértünk. Ezért kell neki szigorú diétát tartania továbbra is. Sőt, elárulom neked, mert te láthatóan lusta voltál utánaolvasni, edzeni is jár. Egy nálad vélhetően felkészültebb és humánusabb edzőhöz.
Ezert kell szigoru dietat tartani? Csak hogy ezek az emberek akik igy fogytak le nem fognak, es szinten yo yo modszerrel vusszaszedi az eredeti formajat,lasd peldaul emiliot o is azzal valtozott meg mutettel.
Egyaltalan nem csokkent a testzsirszazalek,ezzel sem vagy tisztaban.
Testzsirszazalek csokken abban az esetben ha az ember cardio vagy aerob edzeseket vegez, vagy kevesebb kaloirat visz be, mint amennyit eleget.
Nem a testzsirszaleka csokkent. De majd masfel 2even belul.kivancsi leszek ugyis nekem lesz igazam, vissza fognak ra menni,ahogy masoknak is.
De te ezt ugysem erted,aki feltehetoleg szinten nem sportol. Cdak egy jo tanacs akar kifizetem neked 1 alkalomra menjel el egy cardio vagy crossfit edzesre vagy barmilyen magas pulzusszamot felvivo edzesre es meglatod mi az a szenvedes az edzes , es annak van eredmenye,mert az megmarad.
De noknek ezt hiaba mondom,, nok nem az edzes meg a sport mellett vannak,hanem minel a legkonnyebb a leghiper szuperebb modszerekkel , mindenfele plasztikai es egyeb mutettel akarjak elerni hogy valtozzanak csak hogy igy nem fog menni.
Masik meg sok embernek ha lenne masfel millio forintja mutet helyet vesz maganak kerekpart, es kimegy kerekparozni , es nem az erdekel hogy #lefofyott# mutettel hanem az hogy nem kuzdott, es megis ezzel van teli az ujsag ilyen.olyan ugyesek stb.mikozben ehhez nem akarat kellett, hanem penztarca es 20ezresek.
Sose erdekeltek az ilyen media celeb sebkihaziak,de allandoan ezekrol van tele minden, mikozben emberek 100ezreit tevesztik meg.
Egy 100+-os ember mennyek el crossfit edzésre?? Na ne röhögtess :D
Leírom még egyszer a kedvedért is, nekik ugyanúgy kell diétát tartaniuk, sőt még sokkal szigorúbbat is, ennek kb 5 perc volt utánajárni. Javaslom neked is az olvasást az észosztás helyett.
Egyébként ha már ennyire témázod ezt a dolgot utána néztem kicsit Verának.
Majdnem 2 év telt el a műtétje óta és azóta folyamatosan fogyott és csökkent a TESTZSÍRSZÁZALÉKA.
Ha szerinted nem csökkent neki akkor mégis mi történt? :D
elszublimált róla 50 kg izom ??
Nagyon remélem,hogy te nem vagy edző....ha mégis akkor azok szégyene vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!