Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem eszek cukrot, de mégsem...

Nem eszek cukrot, de mégsem vagyok sovány?

Figyelt kérdés

Ritkán szoktam csak cukros üdítőket inni,csokit is nagyon ritkán. Van hogy hetekig semmilyen cukrot. Viszont sósat annál inkább. Egy napi étrendem ilyen:

Reggeli reggel 7 től délután 4 ig vagyok el itthonról általában , ilyenkor viszek magammal egy szendvicset(2nagy szelet kenyérből).

Aztán mikor hazaérek általában a helyi iskola menzáját eszem, egy vendég adagot. És kb ennyi , max néha még szoktam este enni valamit,de általában nem. Szerintetek min változtassak? Sajnos imádom a gyors kajákat,kínait,mexikói kajákat, magyarosokat kb. minden egzotikus és nem egzotikus kajáért oda vagyok xD

Mit kéne elhanyagolnom?

17/f

170cm/70kg

2018. jan. 22. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Ha te egész nap egy szendvicset eszel meg egy adag ebédet és nem fogysz elég komoly problémáid lehetnek.

Úgyhogy vagy menny el sürgősen hormonvizsgálatra vagy írd le,hogy igazából mit szoktál enni. pl mit ettél/fogsz enni ma.

A másik pedig,hogy semmi összefüggés a cukor és a kövérség között...illetve dehogynem, sokan csak ezzel párosítják.

De hízni a kalória töblettől fogsz és ennek nem kell cukornak lennie.

2018. jan. 22. 14:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Ma például egy szendvicset ettem és most értem haza nem rég, most hamarabb mert elmaradt az utolsó órám, és ettem egy nagy adag rizseshúst. XD ennyit ettem , de még szerintem fogok mert korán van.
2018. jan. 22. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:

en ma 3 zsemlet ettem, 2 nagy kortet es 3 almat

es en is hizom....

ez sok?

2018. jan. 22. 15:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát utolsó pedig az egyáltalán nem sok..

Én most mértem meg magam 69kg vagyok pontosan,csak én nem hízok . Már hónapok óta stangálok. Pedig megeszem azt amit szeretek.

2018. jan. 22. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól, hogy cukrot nem eszel simán be tudsz vinni annyi kalóriát, hogy ne legyél deficitben, ezáltal fogyás sem várható.

Vezesd kalória számláló programban a napi bevitt kajádat és lehet kiderül mégsem olyan kevés, amit megeszel.

2018. jan. 22. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Eszel te cukrot és sok gyors CH-ot is, ill. simán ehetsz kalóriában is sokat. Bár én 170centihez pasiként a 70kg-ot nem mondanám soknak, én nőként 168centivel majdnem 60kg-mal vagyok sovány.
2018. jan. 23. 15:28
 7/7 Madri00 válasza:
Táplálkozz fénnyel
2018. jan. 24. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!