Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik videót ajánljátok...

Melyik videót ajánljátok Béres Alexandrától leginkább?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni videóra tornázni. Cél az alakformálás/kis fogyás.

Béres Alexandrára gondoltam, ismerősöktől hallottam Róla.

De nagyon sok fajta videója van és nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb.

Valaki tudna küldeni egy linket, ahol fent vannak a címei, meg egy rövid leírás, hogy mire ajánlott stb?

Illetve még egy kérdés:

Hogyha heti 4x40-60percet csinálok és 12 héten keresztül, akkor lesz már változás? Mire számíthatok?

Előre is köszönöm a segítséget!

Tapasztalatokat is szívesen olvasok!

2018. jan. 21. 16:42
 1/3 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy listát, nem tudom, hogy ennyi, vagy van-e még, de nincs leírva, hogy konkrétan mit tartalmaz, mire jó.

Akinek megvan, vagy próbálta már, az melyiket ajánlja?

Vagy vegyem meg mindet és váltogassam?

Vagy annak nincs értelme?

Nem tudom mit tegyek:$

2018. jan. 21. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Én anno sok évvel ezelőtt több videóját kipróbáltam, és mindegyik kb. ugyanúgy épül fel, az intenzitás a változó. Először vádli, comb, aztán fenék, kar, váll, végül has edzés. Kb így jön a sorrend. A programok neveire nem emlékszem, de azt tudom hogy számomra a legdurvább az volt amelyikben világoszöld ruhát visel, illetve amelyik valami mediterrán helyen lett felvéve és többedmagával csinálta (volt egy kislány is mellette aki minden gyakorlatot könnyedén, mosolyogva csinált, én meg közben haldokoltam :D). A legkönnyebb meg az amelyiket terhesen forgatta, abban piros ruhája van.

Ennyi edzés mellett biztosan lesz változás, de ha fogyni, karcsúsodni is szeretnél, akkor mindenképp ügyelj az étkezésre is. Egyébként nem kell megvenned a dvd-kel, nyugodtan letöltheted mindet, és minden nap másik programra mozoghatsz, így kevésbé fogod megunni őket.

2018. jan. 21. 17:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen:)
2018. jan. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!