Sport nélkül mennyire tudok lefogyni?
Mivel 70%-ban a helyes táplálkozás számít a fogyásban, így a válasz igen, le tudsz fogyni csak diétával, HA betartod. Jobban fognak állni rajtad a ruháid, viszont valószínűleg plötyi leszel attól függően, hogy mennyit adtál le. Tehát ha a cél a bikiniképes alak, akkor sport nélkül nem fog menni. De ha csak bele szeretnél férni egy számmal kisebb gatyádba, akkor elég lesz csak a diéta.
Én tíz hónap alatt fogytam húsz kilót csak diétával, sport nélkül - nem tudtam sportolni mert nagyon fájt a lábam, járni is alig tudtam.
Szia,
fogyni csak kalóriadeficittel fogsz, ha elhagyod ezeket az ételeket se garantált a fogyás, ha mellette megeszel 2000+ kalóriát az egésszéges ételekkel. Ha nem is tudsz eljárni, otthon egy min. fél órás edzést beiktatnék a helyedben, anélkül tényleg nem lesz szép a fogyás. Illetve van az alapanyagcsere (napi min. kalória szükséglet) ami alá nem ajánlatos menni,mert éhezni fog a szervezeted és elkezd raktározni. Erre van sok oldal ami kiszámolja neked. Napi max 500 kalóriadeficit az egészséges, az heti kb fél kg mínusz :)
Köszönöm mindenkinek!
Tudom, hogy fontos a sport, nem is arra akarok kilyukadni, hogy teljesen abbahagyom.
3 éves korom óta mindig csináltam valamit. 8 évig táncoltam, 2 évig röplabdáztam, 2 évig atletizáltam, 1 évig tornáztam, stb (ezt még tudnám egy ideig folytatni). A lényeg az, hogy nekem a mostani értékrendemben más dolgok fontosabbak, és ez csak kb 4 hónapot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!