Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Jelenleg 165 cm és 57 kg vagyok.Szeretnék lefogyni pár kilót.

Az iskolában hetente négyszer van tesióra és kétszer tánc.Ezen felül mindennap tornáznék 20 percet és még bicikliznék szintén 20 percet.

Étrendeket próbáltam keresni,de elég válogatós vagyok,szóval gondoltam,hogy megpróbálok én összerakni egyet.Kezdve azzal,hogy minden reggel én csomagolok magamnak ennivalót.

Leginkább szendvicset szoktam vinni,de szeretném lecserélni gyümölcsökre.

Valahogy így gondoltam:

Reggeli: Tea(kevés cukorral vagy édesítővel) + esetleg rántotta

Ebéd(vagyis a sulis kajám :D):1 szendvics(nem fehér kenyér!),gyümölcs(pl.mandarin,alma) + innivalónak víz vagy 100%-os gyümölcslé

Vacsora:Valamilyen főtt étel(nem sok,csak egy kicsi)

+ egy kis gyümölcs vagy zöldség

(karalábé,répa,mandarin,alma,körte..stb.)

Valahogy így gondoltam,de pl.a suliba a szendvics helyett gondoltam még zabkekszre vagy valami olyanra,amivel helyettesíteni tudom,mert hát nem ehetek állandóan szendvicset :D

Rágcsának van itthon gabonapehely(ilyen búza meg aszalt gyümölcsös valami,szóval nem ilyen csokis meg cukros).

Szeretek sütni is,szóval szívesen elfogadok pár receptet/ötletet a szendvics helyettesítésére :D

Szerintetek így tudok fogyni ?

Ja és a csütörtököt meghagynám pihenő napnak (csak tesiórám van,viszont elég későn érek haza,mert sok órám van)

15L

2018. jan. 15. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem láttam az összeállított étrendben a kalóriaértékeket, sem a fő tápanyagok mennyiségét. Így csak annyit tudok mondani, hogy ránézésre koplalásnak tűnik.
2018. jan. 15. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem sok lesz a gyümi, főleg a gyümilevet venném ki. Abban is van ám cukor rendesen :) egészségesnek egészséges, de diéta alatt, nem kell túlzásba vinni és inkább csak délelőtt egyél belőle.

Reggeli pl tea az szuper, de inkább cukor nélkül ( úgy is finom, ha jó teát iszol) a rántotta is jó egy kis csirkemellsonkával( magas hústtartalmúval) meg zöldségekkel tökéletes. szendvics szerintem jó választás, ha teljes kiőrlésű a kenyér és szinén magashússtartalmú csirkemellsonka, vagy ami mégjobb sült csirkemell van benne, light sajttal és sok sok zöldséggel. Egyél hozzá magvakat(óvatosan magas a kalóriatartalma, de hasznos a szervezetnek), cukrozatlan müzliszeletet pl. vagy akár 1 max 2 kocka 70%-os csokit. Vacsira egyél halat, csirkét vagy pulykát rizzsel vagy teljes kiőrlésű tésztával ( lefekvés előtt, 3-4 órával, hogy ne teli hassal feküdj le). Ki kéne számolni az alapanyagcseréd, az alatt ne diétázz mert többet árt mint használ. Lehet jókat enni, a diéta szó nem önsanyargatással kéne,hogy egyenlő legyen, de sokan sajnos követik a divatlapok koplaló diétáit amivel csak tönkreteszik az anyagcseréjüket és ha abbahagyják a duplája jön fel. Okosan, lassan fogyni a legjobb és legegészségesebb! Ha van kérdésed írj privit. Sok sikert :)

2018. jan. 15. 19:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kalória bázis oldallal elkezdtem számolgatni és kiírni azokat az ételeket,amiket megeszem és majd megpróbálom úgy összeállítani :D

Ma pl.1324 Kcal ettem és 1 órán át jégkorcsolyáztam,ami az oldal szerint 2013 kcal :D

Találtam egy ilyen grafikont is,hogy miből mennyit kéne ennem.Igyekszem ezek alapján összeállítani valamit.

2018. jan. 15. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!