Mit gondoltok erről a diétáról?
Nyáron fogyózni szeretnék.
Rólam:
16 év alatti
Lány
165 cm
70 kg (a normális 60 körül lenne.)
Az alapja az a mozgás lenne, de találtam ezt a 13 napos diétát és felmerült pár kérdés. Még nem csináltam ilyet Úgyhogy lehet hogy h*lyeség némelyik. Szóval:
- Ez mellett lehetne minden nap kb. 2 km-t futni? (aztán növelni a távot)
- Ajánlott mellette vitamint szedni?
- Ha pl. 1 dl jégkása bemegy pluszba, már game over?
Valaki esetleg próbálta már? Tapasztalatok? :)
Első, ez nem igaz, van, aki kizárólag éhezni tud kis adagoktól, inkább pár nagyobb étkezés jó neki. Pont mindegy, hányszor eszünk egy nap, egyedszinten nem, de fogyás szempontjából igen.
Kérdező, az X napos agymenések nem szoktak értelmesek lenni. 13 nap alatt amúgysem tudsz fogyni 2 kilónál többet (extrém feltételek nélkül), s amúgyis jobb az életmódváltás, amivel egészségesen tudsz fogyni s később sem hízod vissza a kilókat, ha kicsit is vigyázol. Persze hogy milyen életmódra válts, azt nem tudhatom, sokfélék vagyunk, nem mindenkinek ugyanaz a jó. Azért vannak közös pontok: rendes ételek (nem bolti rágcsák, édességek meg instant levesek), megfelelő fehérjebevitel, elegendő jó zsír, zöldségek, a gyors szénhidrátokból jobb, ha kevés van...
Nincs olyan, hogy game over. Ha a legelőnytelenebb ételből nyomsz be egy csomót, akkor is folytathatod s nem fogja elrontani hetek munkáját. 10 kiló fogyás több hónap, még igen tempósan is, eleve nem rövidtávon kell gondolkodni.
Simán futhatsz mindennap, az OK.
Jézusatyaúristen, légyszi bele ne kezdj. Ez koplalás. Reggelire cukros kávé??? És az egy étkezés??
Egyel egeszsegesen, mozogj sokat es kesz. Ennyi idösen neki ne állj koplalni, az a legrosszabb amit tehetsz.
13 nap alatt 8kg??? Nevetseges. Max vízböl meg izomból... Bah... most jol kiakadtam. :(
Még egyszer elolvastam, mik ezek a nevetseges szabalyok, hogy a kaveba nem szabad beletenni a cukrot, csak utana elszopogatni?? Es nem mindegy, hogy tea vagy kave? Meg ebedre semmi a 7. nap? Es nem all be hizas ket evig. Miert pont ket evig?? Ez a kura szakmailag egy nulla, inkabb egy minusz egy...
Nagyon joindulatuan saccolva max 800kcal egy nap. De inkabb csak 500... amivel gyönyörüen ehenhalsz, ajuldozol, legyengülsz, es a tested elkezdi bontani az izmaid. Es szep löttyedt leszel, nem is beszelve a hianybetegsegekröl es tarsaikrol.
Persze ne vedd magadra, honnan tudnad a helyes taplalkozas elveit, ha sehol sem oktatjak öket. Erkölcstan ora persze van. Ezt sosem fogom megerteni, hogy a fontos dolgokra miert nem tanitjak a gyerekeket.
1. Sz@r a diéta, csináld rendesen vagy sehogy.
2. mozogj sokat
3. vékony akarsz lenni v normális/ ideális? a kettő nem fér össze.. ha normális akk jó a 60 kg, ha vékony akk 50 ink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!