Hogyan fogyjak hastájékról?
Helyi fogyás nincs. Ha fogsz akkor mindenütt fogsz fogyni.
Este 6 óra után nem eszek hülyeséget felejtsd már el! Lefekvés előtt 2 órával ne egyél. Persze ha este 8 órakor már alszol akkor jó az este 6 után nem eszek elmélet.
Fogyni megfelelő étkezéssel, és mozgással lehet. Égess több kalóriát mint amennyit beviszel. Hanyagold a szénhidrátot.Abból egyél keveset.
Utolsó butaságot ír. Minden munka kalóriafogyasztással jár. Még az is ha sétálsz, fát vágsz, minden.
Nőként én nyomdában dolgozom egy gépnél, ahol hajolgatok, pakolgatok.
Mivel gyalog járok mindenhová, nem eszem kenyeret, cukrot. Számolom, hogy mennyi kalóriát fogyasztok. Figyelem, hogy megfelelő mennyiségű szénhidrátot, zsírt, és fehérjét egyek. Igyekszem egészségesen enni. Így ment le 17 kiló. Mostanában kezdtem konditerembe járni, hogy legyen valami kicsi izmos formám is. 90 kilóval indultam. Csak én 160 cm magas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!