Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak hastájékról?

Hogyan fogyjak hastájékról?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogyni szeretnèk főleg hasról. Egèsz nap fizikai munkát vègzek de mèg igy is 178 cm hez 90 kg vagyok. Probálok este 6 után már nem enni de ez nem mindig jön össze mert akkor van rá idöm. Gondoltam valami tornára mèg ami kimondottan hasról fogyasztana. Ötletek esetleg, mindent meghalgatok, ès ne kritizáljatok lègyszives.
2018. jan. 15. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Helyi fogyás nincs. Ha fogsz akkor mindenütt fogsz fogyni.

Este 6 óra után nem eszek hülyeséget felejtsd már el! Lefekvés előtt 2 órával ne egyél. Persze ha este 8 órakor már alszol akkor jó az este 6 után nem eszek elmélet.

Fogyni megfelelő étkezéssel, és mozgással lehet. Égess több kalóriát mint amennyit beviszel. Hanyagold a szénhidrátot.Abból egyél keveset.

2018. jan. 15. 09:49
 2/9 A kérdező kommentje:
8 körül már alszom. Fáradt vagyok ezèrt a 6 órát probálom cèlozni.
2018. jan. 15. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet kimondottan hasról fogyni, sem semilyen más testrészről. Összességében tudsz csak fogyni, ehhez az kell, hogy kevesebbet egyél. A legbiztosabb megoldás, ha számolod a bevitt kalóriákat.
2018. jan. 15. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Kor? Nem?
2018. jan. 15. 10:50
 5/9 A kérdező kommentje:
26 nő
2018. jan. 15. 11:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Fizikai munka alatt meg állatgondozást èrtek apu tanyáján. Favágás almozás etetès takaritás.
2018. jan. 15. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
El kell keserítselek, az almozás, takarítás stb. inkább fárasztóak, mint energiaigényesek, ezért nagy hatást ne várj tőlük az alakodra tekintve.
2018. jan. 15. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:
26%

Utolsó butaságot ír. Minden munka kalóriafogyasztással jár. Még az is ha sétálsz, fát vágsz, minden.

Nőként én nyomdában dolgozom egy gépnél, ahol hajolgatok, pakolgatok.

Mivel gyalog járok mindenhová, nem eszem kenyeret, cukrot. Számolom, hogy mennyi kalóriát fogyasztok. Figyelem, hogy megfelelő mennyiségű szénhidrátot, zsírt, és fehérjét egyek. Igyekszem egészségesen enni. Így ment le 17 kiló. Mostanában kezdtem konditerembe járni, hogy legyen valami kicsi izmos formám is. 90 kilóval indultam. Csak én 160 cm magas vagyok.

2018. jan. 15. 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy nem jár kalóriafogyasztással?? Csak azt írtam, hogy jobban fáraszt, mint a nagyobb kalóriaigényű mozgásformák, így könnyű túlértékelni a szerepét.
2018. jan. 16. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!