Van online ingyenes tanácsadás fogyókúra ügyben ami hihető?
Megint összegyűlt a GyK idióta fele...
1. Nem zabálok sokat, és nem mindegy mit sportolok, mint mondtam, szívbeteg vagyok...-.-
2. Jó, akkor nem fogyókúra hanem nem tudom mi. Te tudod mi a jó szó rá? Ahelyett hogy okoskodsz, kijavíthattál volna, ha már én nem tudom mi a jó szó rá.
3. Mert vannak jószívű emberek is a világon akik nem pénzt akarnak kicsalni az emberből? :D Talán. Ezért kérdeztem.
Szerintem mielőtt másokat ekézel tanulj meg kérdést feltenni. Fogyókúra, mi?
Azt mi mégis honnan tudjuk, hogy a szívbetegségeddel milyen sportokat szabad végezned?
1. Kérdést feltenni azért szoktak az emberek mert valamit nem tudnak. Én pl. nem tudom minek hívják azt amit én akarok. Tanulj meg válaszolni egy kérdésre vagy ne válaszolj.
2. Bunkó csak azután voltam hogy okoskodni kezdtél, szóval nincs értelme annak amit írsz, hogy bunkóknak nem segítesz....Különben meg akkor te se írj...-.-"
Ez nem a teledokdor.hu, itt nem fogja tudni senki, hogy neked pontosan milyen szívbetegséged van, szóval azt se tudjuk, mit sportolhatsz.
A szó, amit keresel az a diéta, amit tévesen (csak) a fogyókúrára használnak, pedig étrendet jelent.
Te a "tested akarod formálni", magyarul tömeget akarsz növelni. Beírod a Google-be, hogy tömegnövelő étrend, és szépen kiszámolgatod, hogy neked miből mennyi kell. Eligazodni nem nehéz, sokan megbírkóznak vele. 😎 Csak ne a kiskegyedes meg nőklapjás cikkeket nézd!👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!