Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni? Megeri?

Hol lehet kapni? Megeri?

Figyelt kérdés
Szoval probalkoztam mindenfele fogyokuraval de egyik sem hatott igy hat elhataroztam hogy tablettakat es teakat fogok szedni hogy segitsen. A kerdesem az hogy szerintetek megeri ilyet venni illetve hatekony? Es az hogy budapesten lehet valahol ilyeneket venni? Elore is koszonom a valaszokat.

2018. jan. 7. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem éri meg.

A hatása inkább lelki, ami azért egyeseknél sokat számíthat, ha kezdenék feladni:S - nekem is volt ilyen "mankóm", csak nem ezek, hanem pl. reggel tornáztam, és a nap további részében arra gondoltam, hogy ha már reggel "szenvedtem", akkor már az étkezéssel ne rontsam el:)

Nyilván lehet kapni sokfelé, az eladóknak jó üzlet, mindenki a "csodaszert" keresi.

2018. jan. 7. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincsenek csodaszerek. Persze biztos vannak természetes vagy sem dolgok, amik így vagy úgy hatnak valakire. Én tudom, hogy ha valami nullára vinné az étvágyamat és az éhségemet, még mindig nem ennék kevesebbet, nekem élből elég felesleges próbálkozni, de amúgyis világos, hogy egy jó életmód kell.
2018. jan. 7. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha erne valamit, akkor senki se etkezne tudatosan , aki fogyni akar, es nem lenne dagadt ember a foldon..aki fogyni akar az eletmodot valt. Mindig is igy volt, es igy is lesz..that's all
2018. jan. 7. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
"Szoval probalkoztam mindenfele fogyokuraval de egyik sem hatott"-Még egy ember, aki legyőzte a fizika törvényeit! :D Elárulom, hogy ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit felhasználsz, akkor fogyni fogsz. Persze, csak ha nem 800 kalórián vegetálsz, hanem kiszámolod, hogy neked mennyi az ideális, és betartod a makrókat is. Ez nehéz meló, ezért könnyebb azt mondani, hogy a diéta nem hatott. Amúgy meg nincs többféle fogyókúra, kalóriadeficit van. Elb*sztad, ez van. Olvass kicsit, hogy érts hozzá, senki sem úgy születik, hogy tudja. Csak az értelmes művelődik, az ostoba meg fosatóbogyót szed.
2018. jan. 8. 08:32
 5/6 anonim válasza:
Nekem a zöld kávé kapszula bevált.ugyan úgy ettem mint azelőtt mielőtt szedtem volna és lassan lementek a kilók.a dm-be lehet kapni
2018. jan. 8. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A csodabogyót akaratnak, fegyelemnek hívják. E kettővel egy ésszerűen megtervezett egészséges diéta HATÁSOS!! :)
2018. jan. 9. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!