Tömegnövelés közben megéri zsírt égetni?
Figyelt kérdés
Kicsit több mint 1 éve tömegelek és lassan már 2 hónapja szedek testtömeg növelő . Van rajtam háj, pontosan nem tudom mennyi de kb 18-19%. Le szeretnék fogyni és melyik lenne a legjobb módszer vagy zsírégető feladat. Járok vizilabdázni hetente 3-szor de ami eleinte jó is volt de már nem segít sokat.#tömegnövelés #zsírtégetni?
2017. dec. 30. 22:51
1/3 anonim válasza:
A legtöbb ember nem tud zsírt égetni tömegnöveléskor, mivel ezek ellentétes feltételeket igényelnek normál esetben (kalóriadeficit vs kalóriatöbblet)...
Ha a mozgás marad, egyél kevesebbet, persze a tápanyagbeviteled legyen jó, ennyit remélhetőleg tudsz is.
2/3 anonim válasza:
A táplálkozáson próbálj változtatni szerintem, hisz nem mindegy hogy egy szelet halat eszel vagy egy tábla milkát, persze nem tudom hogy mit eszel meg mit nem de ha van súlytöbleted(egy kis úszógumi :D) akkor az evéssel lehetnek gondok
3/3 anonim válasza:
Szerintem nálad nagyon nincsenek rendben a fogalmak, kezdve azzal, hogy a tömegelés nem azt jelenti, hogy tömegnövelő szutykot iszol, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!