Lehet ezzel az étrenddel fogyni?
Tavaly sikerült 20 kilómtól megszabadulni kb.3 hónap alatt mindenféle mozgás nélkül,tekercseléssel egybekötve ezzel a módszerrel:REGGELI-egy csümölcsös aktívia cerbona müzlivel(nem a szeletes)
EBÉD-eleinte főzelékek feltéttel,később általában csirke,-pulykamell salival(rendelni szoktam)
VACSORA:eleinte alma v. narancs,de volt mikot virsli abonettel,vagy rántotta(de mindent kizárólag kenyér nélkül!)
Aztán sajnos elég sok visszajött kb.17 kg,mert iszonyatosan elhagytam magam!
Ezzel a módszerrel idén,mármint tavaly november óta sikerült 10 kilót leadnom,okés voltak szünetek mikor ettem,de utána mindig vissza tudtam állni és tartottam azt a 10kilót!
Megint belevágtam hétfőn,de most a vacsi helyett vettem a dm-ben ezt a tejsavóport és azt iszom kaja helyett!
Fogyni fogok?Szerintetek jó ez az étrendem?Kb. hány kalóriát ehetek meg így egy nap?
Köszi,aki válaszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!