Segítene valami rutinos róka, hogy kb. hány kiló felesleg van rajtam és mennyit és mit kell tennem, hogy eltűnjön? Kép mellékelve
Szeretnék kockás hasat meg szépen definiált szálkás felsőtestet, jelenleg nem diétázom, de december óta fogytam majdnem 20 kilót.
Gondolom diéta és sport, na de kb. mennyi idő amíg elérek egy strandfazont és kb. mennyi kilót kell még lepucolnom?
Köszi a válaszokat!!
19F
173 cm-hez vagyok 70kg, tehát annyira nem vagyok vékony... Sőt, fél éve rendszeresen edzek és rengeteg fehérjét fogyasztok.
Ha rendes szénhidrátbevitel mellett szálkásodnék nem sietve, közben továbbra is edzenék, akkor szerintem meg tudnám tartani azt az izomtömeget ami van rajtam és nem néznék ki olyan hú, de vékonynak. :) Csak azt nem tudom belőni hogy mennyi a feleslegem, ebben kellene segítség. Mert ha tudnám, akkor be tudnám tervezni hogy mikorra érjem el a célomat.
Elöször tömegnövelés,utána szálkásitás..ebből a testalakatból hova akarsz szálkásitani,mikor egy deka izom nincsen rajtad? Gondolom nem 1 piszka löttyedt szardarab akarsz lenni,hanem egy szép szálkás izomzatú,arányos testet akarsz maagdnak,márpedig ahhoz először magadra kell szedned az izmot,amit le tudsz szálkásitani.
Ebből hova akarsz fogyni? vagy te miylen feleslegről beszélsz? nincsen rajtad felesleg,csak simán nincsen izomzatod ezért nézel ki gányul.
De a jóhir: ha utánanézel normálisan,lebattyogsz a konditerembe esetleg ott is tanácsot kérsz ,ha normálisan csinálod viszonylag hamar eltudsz érni szép eredményeket.
Sok siokert! Javaslom a bodybuilder.hu-t tanulmányozásra addig is
utolsó: köszi a választ. Régóta járok konditerembe és amúgy ott hatalmas elismeréseket és rengeteg segítséget kaptam. Ugye amikor bementem először, alig fértem be az ajtón...
A táplálkozásról amúgy mindent az általad említett oldalon tanultam meg, de azért köszi. :)
És mi volna akkor ha a táplálkozásomat a tömegnövelés és a szálkásítás közé lőném be egy aranyközépúton, és az mellett edzenék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!