Segítene valami rutinos róka, hogy kb. hány kiló felesleg van rajtam és mennyit és mit kell tennem, hogy eltűnjön? Kép mellékelve
Szeretnék kockás hasat meg szépen definiált szálkás felsőtestet, jelenleg nem diétázom, de december óta fogytam majdnem 20 kilót.
Gondolom diéta és sport, na de kb. mennyi idő amíg elérek egy strandfazont és kb. mennyi kilót kell még lepucolnom?
Köszi a válaszokat!!
19F
Hát, én nem igazán akarok izmos lenni, inkább csak simán szálkás... Attól ha izmosodok még nem leszek definiált... :)
Légyszi olyanok válaszoljanak akik segíteni is tudnak, legalább egy kicsit!
13:54!
Köszi a választ, de én nem igazán szeretnék izmosabb lenni (hiába ez a társadalmi elvárás), hanem csak szimplán magamnak akarok megfelelni. :)
Isten ments, hogy újra bezsírosodjak, volt nekem abból elég bajom...
Köszi. Fél év nem is hangzik vészesen, én úgy télre tervezem elérni a formát amit kitaláltam magamnak. :) Akkor ezek szerint reális...
Amúgy mi a bajotok azzal ha csak szimplán szálkás valaki kis izomtömeggel? :) Persze annyira nem izgat, mint mondtam magamnak szeretnék tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!