Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó étkezés ma?

Ez jó étkezés ma?

Figyelt kérdés

168 cms nő vagyok, fogyni szeretnék.

Ezt enném:

-Reggeli: 4szelet selyemsonka, 1paprika, fél banán, 1ek peak girl csokikrém

-Ebéd: 200 g párolt disznóhus, vegyes saláta kis olivaolajjal, balzaamecettel

-Uzsonna: 15 g zabkása vízzel, 25 g iso whey zero fehéejeporral

-Vacsora: 4 szelet selyemsonka, paradicsom, kőrözött, 1 szelet tk kenyér

2018. jan. 2. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Banán meg csokikrém? Meg disznóhús, amikor az a legzsírosabb?
2018. jan. 2. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Wow, ez már nekem aszkéta is lenne. Teljesen OK, bár a csokikrém nem tudom, milyen. Jó, én nem ennék kenyeret, de neked kell valami kalória, ha egyszer zsírszegényen eszel (gondolom, a körözött nem sok, illetve nem bitang zsíros) s bár van jobb szénhidrátforrás, egy szeletbe én nem kötök bele, ha más eszi.

A zsíros hús amúgy remek fogyáshoz, felesleges belekötni, persze özön szénhidráttal kevésbé jó, de itt arról azért nincs szó, de persze még úgy is simán lehet fogyni, csak kalóriadeficit legyen.

Azt azért megjegyzem, nem számoltam ki semmit, s persze nincs is mindenhez mennyiség s rólad sincs sok adat. Lehet, hogy ez neked durva koplalás, ki tudja? Ha nincs sok felesleged s nem vagy igen aktív, valószínűleg nem, mert azért itt vannak kalóriadúsabb ételek, de azért elég visszafogott, pl. én éheznék ennyivel.

2018. jan. 2. 11:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze, ehetnék csak sovány csirkemellet salátával, ahogy tettem is, kedves első, semmi értelme nem volt, hosszú távon tarthatatlan.
2018. jan. 2. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha emellett eleget mozogsz akkor dzerintem ez teljesen korrekt
2018. jan. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!